Akhisar´ın Mahalleleri Hizmete Doydu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesindeki temaslarını, ilçeye bağlı Aşağıdolma, Çanakçı ve Selçikli mahalleleriyle sürdürdü. Mahallelerinin hizmetlere bir bir kavuştuğunu belirten muhtarlar ve mahalle sakinleri, Man


Gündem 12.02.2018 12:48:37 874 0

Akhisar´ın Mahalleleri Hizmete Doydu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesindeki temaslarını, ilçeye bağlı Aşağıdolma, Çanakçı ve Selçikli mahalleleriyle sürdürdü. Mahallelerinin hizmetlere bir bir kavuştuğunu belirten muhtarlar ve mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Akhisar´ın Aşağıdolma, Çanakçı ve Selçikli mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerin Büyükşehir Belediyesinden aldığı hizmetleri ve talepleri not alan Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Akhisarlı muhtarlar ile gün boyu hizmetleri dolaşıp mahalle sakinleri ile sohbet etti. Hizmetlerden duyduğu mutluluğu ifade eden Aşağıdolma Mahallesi Muhtarı Bahattin Kılıç, ?Büyükşehir Belediyesi su depomuzu yeniledi. Köyümüze ilaçlama geliyor. MASKİ ekipleri arızalarımızı yapıyor. Koordinatörümüz Doğan Bey´i arayıp sorunlarımızı anlatıyoruz. Sizin aracılığınızla Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e selamlarımızı iletmenizi istiyorum. Köyümüzün bazı istekleri var, onları da yapacağınıza inanıyorum? dedi.

Muhtarlardan Teşekkür

Çanakçı Mahalle Muhtarı Davut Demirci de, ?Mahallemizin mezarlıkları sürekli temizleniyor. İlaçlama yapılmakta. Toplu taşıma otobüsleri köyümüze geliyor. Hafta sonu düğünümüz oluyordu, Akhisar´a gidemiyorduk. Bu otobüsler çok iyi oldu, köyümüz çok mutlu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve Koordinatör Doğan Ensivri´ye çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı. Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen ise, ?Mahallemiz Büyükşehir Belediyesinden hizmet alıyor. Bu hatta bulunan grup yolumuz yıllardır sıkıntılıydı. Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt oldu. Su depomuzun bakımı yapıldı. Selçikli´ye toplu taşıma otobüsleri geliyor. İlaçlama düzenli olarak yapılmakta. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Koordinatörümüz Doğan Ensivri´ye ve emeği geçenlere teşekkürler, Allah razı olsun? dedi.

?Başkanımız bizi hiç kırmadı?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Akhisar´a en güzel hizmetleri vermenin çabasını gösterdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, ?Büyükşehir Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak hizmetleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ilettik. Başkanımız bizleri hiç kırmadı. Mahallemizin öncelik sırasına göre hizmetlerin gelmesi noktasında gerekli olan yatırımları yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza muhtarlarımız ve tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ