Akhisar´ın Vazgeçilmezi Kasımpaşa Deplasmanında Olmayacak

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 10 haftalık periyot sonunda 3 büyüklerin ardından ligde 4. sırada yer alıyor.


Spor 2.11.2015 14:50:51 265 0

Akhisar´ın Vazgeçilmezi Kasımpaşa Deplasmanında Olmayacak

Takımın yükselişinde ve alınan puanlara büyük katkı sağlayan Douglas Ferreira bu hafta konuk olacağı Kasımpaşa deplasmanında yerini alamayacak. Douglas bu sezon yine Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kartın ardından takımını Başakşehir deplasmanında yalnız bıraktı ve yeşil-siyahlılar bu maçtan 2-0 mağlup ayrılarak ligdeki tek mağlubiyetini almış oldu.

1.93 boyunda ve 29 yaşındaki stoper oyuncu Douglas Ferreira 2014-2015 sezonu başında Portekiz Ligi Braga takımından geldi. Douglas Ferreira geçen sezon yeşil-siyah formayla 29 karşılaşmada 2586 dakika forma giyerken takımı adına 1 gol kaydetti. Bu sezon takımda 9 müsabakada 777 dakika forma giyme şansı bulan tecrübeli stoper 2 gol kaydederken 2´de gol asisti yaptı. Konyaspor ve Antalyaspor müsabakalarında gol kaydeden Douglas Ferreira takımının bu sezon kazandığı 19 puana büyük katkı sağladı. Güçlü fiziği ve forvet oyuncularının korkulu rüyası olan Douglas Ferreira takımın vazgeçilmezleri arasında yer alırken büyük takımlarında gözdesi haline geldi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ