AKHİSARLI ERZURUMLULARDAN, BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

Erzurumlular ve Erzurum´u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, görev süresi 31 Mart´ta sona erecek olan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 15 yıllık görevi boyunca verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde b


Gündem 25.03.2019 16:57:48 1212 0

AKHİSARLI ERZURUMLULARDAN, BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

Erzurumlular ve Erzurum´u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, görev süresi 31 Mart´ta sona erecek olan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek 15 yıllık görevi boyunca verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Erzurumlular ve Erzurum´u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahim Doğan ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcılarına kalem hediye etti. Dernek Başkanı Abdurrahim Doğan, ?15 yıllık süreçte dernek adına ne zaman kapınıza gelsek sonuna kadar açık oldu. Hiçbir isteğimizi geri çevirmediniz. En son kültür buluşması etkinliğinde kültürümüzü yaşatma ve tanıtma adına belediyemizin büyük katkılarını gördük. Allah razı olsun? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ