Akhisarlı Muhtarlar Büyükşehir´den Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Karabörklü, Sarılar, Bekirler ve Şeyhisa mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selaml


Gündem 24.01.2018 16:22:49 672 0

Akhisarlı Muhtarlar Büyükşehir´den Memnun

 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Karabörklü, Sarılar, Bekirler ve Şeyhisa mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi. Muhtarlar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, Başkan Ergün´e ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hizmetlerini sürdürürken, muhtarların ve vatandaşların taleplerine de kulak veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar ilçesine bağlı Karabörklü, Sarılar, Bekirler ve Şeyhisa mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler. Arslan ve Ensivri, ilk olarak Karabörklü Mahalle Muhtarı Muammer Emre´yi ziyaret etti. Yapılan hizmetler nedeniyle teşekkürlerini sunan Muhtar Muammer Emre, ?Büyükşehir olur olmaz Karasonya ile aramızda olan yolu asfaltladınız. Mahallemizde arıza ya da sıkıntı oluştuğu zaman hemen müdahale ediliyor. Memnunuz, çok teşekkür ediyoruz? dedi.

?Sorunlarımız çözüldü?

Daha sonra Sarılar Mahalle Muhtarı Sakıp Acar ziyaret edildi. Konuklarını mahallelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Acar, ?Büyükşehiri kendi evimiz gibi görüyoruz. Koordinatörümüzle sürekli beraberiz. Yolumuz yapıldı. Ulaşım sorunumuz vardı, bu da toplu taşıma araçlarımızın buralara gelmesiyle çözüldü. Büyükşehir sayesinde sorunlarımız çözüldü. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bekirler´de Sorunlar Bitti

Sarılar Mahallesi´nin ardından ilçeye bağlı Bekirler Mahallesi de ziyaret edildi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel ile bir araya gelerek, Başkan Cengiz Ergün´ün selamlarını iletti. Ziyaretleri nedeniyle Arslan ve Ensivri´ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Kabayel, ?Su depomuz yenilendi. Çok kullandığımız Organize Sanayi Bölgesine çıkan yolumuz yapıldı. Meydanımız düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e sonsuz teşekkürler. Emeği geçenlerden Allah razı olsun? dedi.

Şeyhisa´dan Başkan Ergün´e Selam

Son olarak Şeyhisa Mahallesi ziyaret edildi. Konuklarını mahallelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Zarif Süzgün, ?Ben merkez mahallelerin en az nüfusa sahip muhtarıyım. 4 dönemdir muhtarım. Büyükşehir Belediyesi bizlere ellerinden gelen desteği veriyor. Koordinatörümüz Doğan Bey de bizleri zaman zaman ziyaret ediyor. Sizin de bugün bizi ziyaret etmeniz, mahallemize gelmeniz bizi çok mutlu etti. Büyükşehir Belediye Başkanımıza selamlarımı iletirseniz mutlu olurum? dedi.

?Manisa´ya en güzel hizmetleri vermek için çalışıyoruz?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm ilçelerde olduğu gibi, Akhisar´da da her bölgeye en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabası içerisinde olduklarını belirten Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, ?Biz de Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak sık sık halkımızın ve muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de Koordinatörümüz Doğan Ensivri ile Akhisar´ımıza bağlı mahallelerimizin muhtarlarıyla buluştuk. Genel olarak memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu da bizleri mutlu etti. Manisa´mıza en güzel hizmetleri vermek için çalışmalarımız sürecek? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ