AKHİSARLI MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesi Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş, Başlamış Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaya ve Karabörklü Mahalle Muhtarı Muammer Emre´yi makamında konuk etti.


Gündem 4.03.2020 11:10:37 1296 0

AKHİSARLI MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR İÇİN GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesi Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş, Başlamış Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaya ve Karabörklü Mahalle Muhtarı Muammer Emre´yi makamında konuk etti. Mahalle Muhtarları 22 Ocak tarihinde Akhisar´da meydana gelen ve süregelen depremlerin ardından Büyükşehir Belediyesi´nin kendilerini bir an olsun yalnız bırakmadıklarını dile getirerek teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar´da 22 Ocak tarihinde meydana gelen ve süregelen depremlerin ardından adeta tüm ekiplerini seferber etti. Depremin hissedildiği ilk andan itibaren vatandaşların yanında olan Büyükşehir Belediyesi´nin bu hassasiyeti Akhisarlı muhtarlardan tam not aldı. Bu kapsamda Akhisar ilçesi Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş, Başlamış Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaya ve Karabörklü Mahalle Muhtarı Muammer Emre, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu´ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Vatandaşların iyi ve kötü gününde her zaman yanlarında olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu´, Depremle sarsılan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah daha büyük afetlerden korusun? dedi.

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ