Akhisarlı Oryantiringcilerden Bergama Başarısı

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L ve Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L öğrencilerinden oluşan Zeynep Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring takımı harikalar yaratmaya devam ediyor.


Spor 3.12.2016 10:16:21 402 0

Akhisarlı Oryantiringcilerden Bergama Başarısı

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L ve Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L öğrencilerinden oluşan Zeynep Gülin Öngör Gençlik ve Spor Kulübü  Oryantiring takımı harikalar yaratmaya devam ediyor.

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe Yarışması  26-27 Kasım 2016 tarihlerinde Bergama-Kozak´da 1200 sporcu ve 65 kulübün katılımıyla gerçekleşti.

Kafile Başkanlıklarını Cumhuriyet Mes.ve Tek.And.Lisesi Okul Müdürü İsmail Karabıçak ve Bilgi Veren´in yaptığı ekiplerden; 18 yaş erkekler  takım halinde  birinciliğe uzanırken  18 yaş bayanlarda  takım halinde  ikincilik elde etme başarısı gösterdiler. 18 yaş bayanlarda Sevgi Baki hem birinci hem de ikinci gün birincilik kürsüsüne çıkarken Öznur Kayın ikincilik Emircan Cura´da üçüncülük kürsüsünde yerlerini aldılar.

2015-2016 Sezonunu 16 yaş erkekler, 16 yaş bayanlar ve 18 yaş bayanlar kategorilerinde 3 Türkiye üçüncülüğü kupası ile tamamlayan Akhisarlı Oryantiringciler yeni sezona da hızlı bir giriş yaparak girmiş oldular.

Kulüp Başkanı Nazan Bahar, kulübümüz gençlere, spora ve sporcuya önem veren mütevazi bir kulüp olmasına  rağmen .İlk yılında 3 Türkiye üçüncülüğü, 15 kademe kupası ve sayısız Türkiye 1-2-3.lük madalyaları alarak bizlerin ve Akhisarlıların gururu olmayı başardılar. Her yıl takımımızdan 4-5 öğrenciyi üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlüğü ve spor yöneticiliği bölümlerine yollayarak ,uğraştıkları alanda meslek sahibi de olmalarına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca çalıştırıcılarımız Özgür Morbel ve Muammer İnan´a fahri olarak yerine getirdikleri bu görev ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ