AKHİSAR´LI ULUSAL HAKEME KRİTİK GÖREV

30 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde Bartın´ın Amasra ve Ulus İlçelerinde yapılacak olan Sprint ve Uzun Mesafe Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2.Kademe Yarışmasının Etkinlik Direktörlüğü görevine Akhisar´lı Spor Adamı Fehmi Yaman´ı görevlendirdi.


Spor 31.10.2019 14:34:30 1318 0

AKHİSAR´LI ULUSAL HAKEME KRİTİK GÖREV

30 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde Bartın´ın Amasra ve Ulus İlçelerinde yapılacak olan Sprint ve Uzun Mesafe Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2.Kademe Yarışmasının Etkinlik Direktörlüğü görevine  Akhisar´lı Spor Adamı Fehmi Yaman´ı görevlendirdi.

Spor hayatına Güreş Yaparak başlayan Fehmi Yaman  , Güreş sporunun yanı sıra Bocce ve Oryantiring sporunada emek vermiş ve  bir çok Şampiyon sporcu yetiştirmiştir.

İki yıl Manisa Oryantiring İl Temsilciliği görevinin ardından  , Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyeliği görevini yürüten Yaman  40 yakın Ulusal ve Uluslar arası Oryantiring yarışmanın Organizasyonunda da yer almıştır.

 Veteran yaş grubunda Maraton ve Yarı maraton yarışmalara katılmakta ve gençlere sporun önemini anlatmaktadır.

 Halen Manisa Gençlik Spor İl Müdürülüğü bünyesinde Antrenör kadrosunda çalışmaktadır.

 Bartın Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü , Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Amasra ve Ulus Belediye Başkanlıkları ile  Şampiyonanın koordinasyonu sağlamak üzere Bartın´da bulunan Fehmi Yaman´a bu önemli görevinde başarılar diliyoruz.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ