Akhisarlı Üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu

Akhisar Dereköy Mahallesinden olan Kuzey Kıbrısta ikamet ederek üniversite okuyan Hayati Oral ikamet ettiği evinde arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu.


Polis/Adliye 30.11.2017 13:46:18 684 0

Akhisarlı Üniversite öğrencisi  yatağında ölü bulundu

Akhisar Dereköy Mahallesinden olan Kuzey Kıbrısta ikamet ederek  üniversite okuyan Hayati Oral ikamet ettiği evinde arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre

Akhisar Dere köy Mahallesinden Akhisar Anadolu Lisesinden  2015 yılı Mezunu olan Oral Kuzey Kıbrısta ikamet ettiği ve orada hem  üniversite okuyup hemde  turistik bir tesiste çalıştğı öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Hayati Oral´ın ölümü ile ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığı öğrenildi. Diğer taraftan Akhisar Anadolu Lisesi kantin İşletmecisi Coşkun Karataş Sosyal Paylaşım sitesi Facebok´tan yaptığı paylaşımda  ?Hayatının baharında yok olan bir hayat. Bizi Kıbrısta karşılayan pırıl pırıl bir genç Hayati Oral artık aramızda değil gülen yüzüyle maalesef 22 yaşında hayata veda etti.  Bizleri çok derinden üzdü .Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun? dedi.!


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK