Akhisarlı Dev Öğrenciler Amfi Tiyatro Açtı

Manisa Valiliğine bağlı Dev Öğrenci Projesi'nin katkıları ile Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Dev Öğrenci Amfi Tiyatro'da Dev Yürekler Buluşma Kokteyli” düzenlendi.


Gündem 26.11.2013 17:16:57 2732 0

Akhisarlı Dev Öğrenciler Amfi Tiyatro Açtı

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet ve Sağlıklı Yaşam Alanı içerisinde bulunan Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatro fuaye alanında düzenlenen kokteylde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Şube Müdürleri ve Manisa Dev Öğrenci Projesine bağlı Akhisarlı Dev Öğrenciler grubu katıldı.

3 Bin kapasiteli Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatro 2 milyon 694 Bin TL’ye mal olmuş ve bunun 400 Bin TL’si 251 Bin Dev Öğrenci Projesi grubundaki öğrenciler tarafından tahsis edildiği bildirildi.

Kokteyl ilk olarak Manisa eski Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün yazdığı mektup okundu ve ardından projeye büyük katkıları olan öğrencilerden Dev Öğrenci Övünç Gürtekin bir konuşma yaptı. Dev Öğrenci Gürtekin şunları kaydetti; “Bizlerin özgüvenini, mutluluk ve başarısını sağlamak adına başlatılan bu proje bir çok etkinliğin yanı sıra böyle büyük bir eserde katkı sağlamamıza vesile olan ve çalışmalarımıza yardımcı olan herkese teşekkür bir borç bilir, bizlere yardımlarından dolayı başta sayın Başkanımız ve değerli Valimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Ço önemli ve çok değerli bir projenin açılışı için bir arada bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hızlı şunları kaydetti; “Ben 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum bir çok proje ürettik, bir çok iş yaptık ve bitirdik. Ancak hepsinin ayrı ayrı anlamları var bizler için, fakat burada bu projenin değeri ve anlamı çok daha farklıdır. Çünkü burada genç kardeşlerimiz dev yüreklerin çok önemli katkıları var. Biz bunu çok önemsiyoruz, çok değerli buluyoruz. Bu sebeple öncelikle ben bu dev öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İnşallah Akhisar uzun yıllar bu projeden istifade edecektir. Hizmet vermeye devam ettiğimiz sürece de biz inşallah Akhisar’daki kent kültürünü geliştirmeye devam edeceğiz ama en önemlisi buradaki oluşturduğumuz bu gelenek birlikte iş yapabilme geleneği bunu geliştirmiş olduk. İnşallah bu kardeşlerimiz nice projelere imza atacaklardır, ileri ki yıllarda farklı meslek sahibi olacaklardır.

Bu projenin hemen yanında 2 Bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 6 Bin metrekare alan içerisinde bir gençlik merkezi yapmayı planlıyoruz. Buradaki kültür parkımız Akhisar’ın çok önemli bir gelişim ve rekreasyon alanı, bu alan içerisinde bir çok mevcut yapılar var. Bu yapılara ilave olarak inşallah spor vadisi yapma düşüncemiz var. İnşallah bu düşüncemiz gerçekleşirse bu alan çok daha değerli hale gelecektir” dedi.