Akhisarlı Muhasebeciler Birlik ve Beraberlik Gecesinde Buluştu

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Akhisar Temsilciliği birlik ve beraberlik gecesinde buluştu.


Gündem 7.12.2013 14:59:03 3020 0

Akhisarlı Muhasebeciler Birlik ve Beraberlik Gecesinde Buluştu

Geceye Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Manisa SMMM Odası Başkanı Sadık İrier ve bir çok bölge temsilcilikleri katıldı. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük salonda düzenlenen gece de Akhisarlı Muhasebe mensupları unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Akhisar Temsilciliği Başkanı Şerif Şen yaptığı konuşmada “2013 yılını da bitirmekte olduğumuz bu yoğun iş günlerinde sizleri işten biraz da olsa uzaklaştırıp beraber olduğumuz için mutluluk duymaktayım. Akhisar dışından il ve ilçelerimizden gelip bize destek veren oda yönetim kurulumuza, il ve ilçe temsilciliklerine ve meslek mensuplarına Akhisarlı meslek mensupları olarak teşekkür ediyorum.

 

Değerli meslektaşlarım 2014 yılı defter tasdik ücretleri odamız ücret tespit komisyonu tarafından yapılan çalışma ve değerlendirme sonucuna göre odamız yürütme kurullarının katılımı ile alınan karar doğrultusunda 2014 yılı içerisinde mükelleflerimiz için yapılan giderler karşılığı dikkate alınarak siz meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde temsilciliğimiz olarak dağıtılmıştır. Bu defter tasdik ücretleri asgari rakamlardır ve siz değerli şerefli meslek mensuplarımız için analarımızın ak sütü gibi helaldir.

 

Buradan meslek mensuplarımız için kamuoyu oluşturmaya çalışan kurum ve kuruluşlara seslenmek istiyorum. Bizleri kamuoyuna ve vergi mükelleflerine fazla para tahsil eden emek hırsızı gibi göstermeye çalışmayınız. Bizler de akademik oda ve toplumsal kitle örgütüyüz. Güçlüyüz ve sahipsiz değiliz. Bizlerin de örgütü ve odası bulunmaktadır. Biz çatışma değil işbirliği istiyoruz. Bizler sizin kadar vergi mükelleflerini ve devletimizi de düşünmekteyiz. Ama kimse de emeklerimizi, onurumuzu ve meslek kimliğimizi ayaklar altına alamaz ve aldırmayacağız.

Emeklerimizin karşısında olacak meslek mensuplarının da gerekli yaptırımlara tabi tutulmasını gerekli kurullarımızdan talep ediyoruz. Aldığımız yetkiyi mesleğimiz için en iyi şekilde kullanacağımızdan kuşkunuz olmasın. Kullanmadığımızı hissettiğimiz anda da gereğini yaparız” dedi.