Akhisarspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig´de yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda saat 19.00´da lider Beşiktaş´ı konuk edecek.


Spor 22.04.2016 22:58:30 297 0

Akhisarspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig´de yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda saat 19.00´da lider Beşiktaş´ı konuk edecek. Akhisar Belediyespor son idmanını Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde yeşil-siyahlılar ilk olarak futbol topu ile hentbol, ardından 5´2 pas yaparken son olarak yarın sahada çift kale taktik çalıştı.

Yeşil-siyahlılar yaptığı akşam idmanı ardından saat 20.30´da Manisa´ya hareket ederek otel de maç saatini bekleyecek.

KADRO 4 EKSİK

Yeşil-Siyahlılarda sakatlıkları süren Onur Ayık ve Bruno Mezenga ile hastalanan Mervan Çelik ile kaleci Milan Lukac Beşiktaş kadrosunda yer alamayacak. Öte yandan yeşil-siyahlılar İsmail Konuk, Hugo Rodallega ve Aykut Çeviker kart sınırında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ´IN 19 MAYIS´TA GALİBİYETİ YOK

İki takım Süper Lig´de 7 kez karşı karşıya geldi ve ev sahibi ekip 2 galibiyeti, konuk ekip Beşiktaş´ın ise 3 galibiyeti bulunurken 2 maç ise berabere kaldı. Lider Beşiktaş´ın 19 Mayıs Stadyumunda galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 1 maç ise ev sahibi ekibin üstünlüğü ile son buldu. İki ekip son olarak ligin ilk devresinde Başakşehir Fatih Terim Stadında karşı karşıya geldi ve yeşil-siyahlıların 2-0 üstünlüğü ile son bulmuştu.

BİLETLER TÜKENDİ

Misafir takıma ayrılan Gediz Kale arkası 70, Maraton Misafir Takım 100 TL´den satılırken, ev sahibi ekibin taraftarının girebileceği Spil kale arkası 70 ve Kapalı Alt-C tribünü ise 100 TL´´den satıldı. Tribünlerde kalan çok az yerinde maç saatine kadar tükenmesi beklenirken maçı yaklaşık 17 Bin kişi izleyecek.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ