AKHİSARSPOR´DA KOMBİNELER AÇIKLANDI

Spor Toto Süper Lig´de mücadeele eden egenin incisi olan Akhisar Belediyesporda 2018-2019 yılı kombine fiyatları açıklandı.


Spor 11.07.2018 17:39:00 849 0

AKHİSARSPOR´DA  KOMBİNELER AÇIKLANDI

Spor Toto Süper Lig´de mücadeele eden egenin incisi olan Akhisar Belediyesporda 2018-2019 yılı kombine fiyatları açıklandı. Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar yaptığı açıklamada  ?Akhisar Belediyesporumuzun Kombinefiyatlarımızı açıklamakta geç kaldık. Sizlere verdiğimiz kağıtlarda kombimne fiyatlarımız mevcuttur. Bununla beraber maraton kale arkası fiyatlarımız açıklıyoruz. Öncelikle Passo Kartlarda 31.05.2019 tarihine kadar vizeşartı var. pasoların vizesini yaptıktan sonra kombine alabiliyoruz. Kombineler bu sene UEFA maçlarında geçerli olmayacak Türkiye Kupasında sadece ön eleme maçlarında geçecek çeyrek Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarında da kombineler geçmeyecek. Geçen sene sattığımız VİP TEN 100 adet koltuk var bunlar öncelikli olarak satış hakkı alan kişilere satış hakkı sunulacak.İnşallah bu sezon Akhisarsporumuza hem UEFA da hem süper ligde hayırlı uğurlu olsun. Kombine satışlarımız 20 Temmuzdan saat 11.00´den itibaren başlayacak. Hem stad gişelerinden hem posolig. Com dan satışa sunulacak. ? dedi.

BUNA GÖRE KOMBİNE FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE

Batı Kapalı Üst VIP: 3000 TL       (+40TL Hizmet Bedeli)

Batı Kapalı VIP Bloklar(E-F-G-H): 2500 TL (+40TL Hizmet Bedeli)

Batı Kapalı Bloklar (A-B-K-L): 400 TL  (+25TL Hizmet Bedeli)

Batı Kapalı Bloklar (C-D-I-J): 750 TL  (+25TL Hizmet Bedeli)

Doğu Maraton: 600 TL (+25TL  Hizmet Bedeli)

Güney Kale Arkası Kuzey: 300 TL  (+20TL Hizmet Bedeli) olarak açıklandı

  Diğer taraftan taransfer konusunda sorulan bir soruya Yönetim kurulu  üyesi Süleyman İşçi ise Akhisarspor´un şu ana kadar 3 tane transfer yaptıklarını ve 3 tane daha yapmayı düşündüklerini dile getirerek  ?Akhisarsporumuza 3 tane oyuncu aldık bundan sonra3 oyuncu daha alacağız onlarında mevkisi forvet  rorvetin arkasında stoper onlarda önümüzdeki günlerde baktığımız oyuncular var. Teknik heyet ile birlikte yönetim karar verip tarnsferlerini gerçekleştireceğiz. Rodegallanın sözleşmesi Trabzon ile devam ediyor, eğer bir gelişme olursada bakarız ama şu anda bir şey yok Trabzonsporun oyuncusu. Avrupadan gelen oyuncu çok  yönetim deki ve teknik heyete de geliyor, 20 ?ye yakın oyuncu vardır. Busene tabi Türkiye liginde oynamış yabancı ve yerli oyuncuları tercih ettik,  hem türkiyeye alışmış oluyorlar hem Türkiye lİgini biliyorlar. Çünkü dışarıdan gelen yabancılar Türkiyeye alışana kadar zorluk çekiyorlar, daha önce Türkiyede oynamış tekrar yurt dışına gitmiş olabilir? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK