AKHİSARSPOR´DA NEFESLER TUTULDU

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor toplantı sonrası futbolcuların tesise gelip gelmeyeceği kararını verecek.


Spor 5.05.2020 21:19:06 1336 0

AKHİSARSPOR´DA NEFESLER TUTULDU

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor toplantı sonrası futbolcuların tesise gelip gelmeyeceği kararını verecek. Kulüpler Birliği yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu´nun online toplantısı sonrasında bire araya gelecek Akhisarspor Yönetimi, futbolcuların tesise gelip gelmeyeceği kararını verecek. Akhisarspor Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde çalışmalarına devam eden Yılmaz Vural toplantıdan çıkacak karar doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

TAKIM ÜLKEYİ TERK ETMEDİ

Akhisarspor Yönetim Kurulu kararı ile futbolcuların ülke dışına çıkmamalarını bu süre zarfını ülke sınırları içerisinde geçirmeleri istenmişti ve futbolcularda konuya sıcak bakıp ülkeden ayrılmamışlardı. Bu vesileyle toplanma kararı çıkması ile takımın bir araya gelmesi kolay olacak.

İZMİR´DEKİ FUTBOLCULAR ÇAĞRILABİLİR

İzmir´de ikamet eden 7´si yabancı toplamda 10 futbolcunun, toplantıdan bir araya gelme kararı çıkmasının ardından Akhisar´a gelmeleri istenebilir. Büyükşehirlere giriş çıkışın yasak olduğundan dolayı çıkan karar neticesinde Akhisarspor takım otobüsünün futbolcuları Akhisar´a getirmek için kullanılması düşünülüyor. Akhisar ve yönetimi online toplantı sonucunu nefesleri tutup bekliyor. Takım otobüsünün kullanılarak futbolcuların alınmasında sosyal mesafe kurallarına uyulacağı ayrıca net olmamakla beraber gelen futbolculara test yapılması bekleniyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ