AKHİSARSPOR´DAN TFF BAŞKANI ÖZDEMİR´E ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 1. Lig takımlarından Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan, TFF Başkanı Nihat Özdemir´i Riva´da ziyaret etti.


13.08.2020 12:51:58 1357 0

AKHİSARSPOR´DAN TFF BAŞKANI ÖZDEMİR´E ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 1. Lig takımlarından Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan, TFF Başkanı Nihat Özdemir´i Riva´da ziyaret etti. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyaret sırasında yeşil-siyahlı Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve yeşil-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mesut Mestan, Play-Off oynayan ekiplerinde Süper Lig´e alınarak 24 takımın Lig içerisinde mücadele etmesi talebinde bulundular. Pandemi sürecinden olumsuz etkilendiklerinden dolayı Ligden düşme konumundaki takımların tekrar aynı Ligde kalması yönünde verilen kararın, Play-Off gruplarında yer alan takımlara da yapılmasını ve bir üst Lig´e yükselmeleri gerektiği böylelikle daha hakkaniyetli olunacağını dile getiren Karabulut konuyla ilgili çıkacak kararında sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Akhisarspor resmi sosyal medya hesabı üzerinden konu üzerine yapılan paylaşımda ise ?Başkanımız Fatih Karabulut Akhisarsporumuzun 50. Yıl madalyasını TFF başkanı Nihat Özdemir´e hediye etti. Kulüp Başkanımız Fatih KARABULUT Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan TFF başkanı Nihat Özdemir´i Riva´da ziyaret ederek Play-Off oynayan takımları Süper Lig´e almaları konusunda görüşmeler yaparak önümüzdeki yıl Süper Lig´in 24 takım oynanmasını talep ettiler. Kulüp Başkanımız Fatih KARABULUT düşen takımlara Pandemi var da çıkmak isteyen takımlara yok mu diyerek Pandemi´den en çok etkilenen takım Akhisarspor olduğunu vurguladı. Hakkaniyetli Adaletli bir karar çıkmasını bekliyoruz, dedi.?  ifadeleri yer aldı.

 ?DÜŞEN TAKIMLARA PANDEMİ VAR DA ÇIKMAK İSTEYEN TAKIMLARA YOK MU?

Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir´e hakkaniyetli davranılması yönünde talepte bulundu. Süper Lig´de yıllarca mücadele eden Akhisarspor ve Bursaspor´un pandemi sürecinden en çok etkilenen takımlar arasında olduğunu belirten Kulüp Başkanı yaptığı açıklamada ?Düşen takımlara Pandemi var da çıkmak isteyen takımlara yok mu?? diyerek tepkisini gösterdi.

50. YIL MADALYASI

Hali hazırda TFF 1. Lig temsilcilerinden Akhisarspor´un Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, TFF Başkanı Özdemir´e Riva´da gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kulübün 50. Yıl Madalyasını hediye etti. Görüşmenin ve hediye takdiminin ardından kulüp başkanları ile Özdemir anı fotoğrafı çekildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ