AKHİSARSPOR´UN SAĞLIKTA SPONSORU ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ

Spor Toto Süper Lig´de ilimizin tek temsilcisi olan AkhisarSpor, 2018-2019 sezonu için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile yeniden sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.


Spor 29.06.2018 13:39:05 778 0

AKHİSARSPOR´UN SAĞLIKTA SPONSORU  ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİ

Spor Toto Süper Lig´de ilimizin tek temsilcisi olan AkhisarSpor, 2018-2019 sezonu için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile yeniden sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı. 

AkhisarSpor Tesislerinde yapılan sponsorluk imza törenine Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Başhekim Op. Dr. Ali Polat ve AkhisarSpor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı. Karşılıklı atılan imzalar ile Özel Doğuş Hastanesi yeniden AkhisarSpor´un sağlıkta sponsoru oldu.

Öncelikle temsilcimiz AkhisarSpor´a destek vermekten onur duyduklarını belirten Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, ?Böylesine mükemmel bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yıl şehrimize kazandırılan stadyum ile birlikte AkhisarSpor daha çok taraftar desteğine kavuştu ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak UEFA Avrupa Ligi´ne gitmeye hak kazandı. Umarım Kulübümüz bundan sonra da daha büyük başarıları beraberinde getirecek. Biz de her zaman olduğu gibi yine AkhisarSpor´umuzun yanında olacağız.? şeklinde konuştu.

AkhisarSpor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, ?Öncelikli olarak bugün Yeniden Özel Doğuş Hastanesi ile bir arada olmaktan mutluyuz. Uzun yıllardan bu yana devam eden bir sağlık sponsorluğu anlaşmamız var.  Hastaneden memnunuz, çünkü ihtiyacımız halinde her zaman yanımızda oluyorlar. İnşallah sağlık sorunlarımızın olmadığı başarılı bir sezon geçiririz. Hastanemizin bugüne kadar kulübümüze, Akhisar´a ve AkhisarSpor´a verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umarım 2018-2109 sezonunda da olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da birlikte çalışmaya devam ederiz.? ifadelerini kullandı.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ve AkhisarSpor´la yapılan imza törenine ayrıca; Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, Akhisar BelediyeSpor Kulüp Başkan Yardımcısı; Harun Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ile yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, Şerafettin İşçi ve Zekeriya Güneş katıldı.  


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ