Akigo, Antalyaspor´a Hazırlanıyor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ?Şuanda takım olarak çok iyi noktadayız; ancak ikinci yarı bir kabus yaşamamak için bütün gücümüz ile mücadele etmeye devam edeceğiz? dedi.


Spor 27.10.2015 12:07:55 252 0

Akigo, Antalyaspor´a Hazırlanıyor

Akhisar Belediyespor´un Spor Toto Süper ligin 10. Haftasında evinde konuk edeceği Antalyaspor  maçının hazırlıkları Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut  tesislerinde başladı. Antrenman öncesi gazetecilerle basın toplantısı gerçekleştiren Cihat Arslan,  Çaykur Rizespor maçından alınan 3 puanın oldukça değerli olduğunu söyledi. Arslan, ?Çok önemli bir deplasmanı hak ederek kazandık. Özellikle ilk yarıda hata yapmadan istekli ve özverili bir oyun ortaya koyduk. Oldukça değerli olan 3 puanı almayı başardık.  Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum? ifadelerini kullandı.

?4.SIRA BÜYÜK BAŞARI?

 Süper ligde her alınan puan ve galibiyetin ayrı bir sorumluluk getirdiğini belirten Arslan, bunun bilinci ile hareket ettiklerini ve Antalyaspor maçına odaklandıklarını söyledi. Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada ?Türkiye´nin en güçlü takımlarının yer aldığı ligde, maddi anlamda en düşük bütçeye sahip bir takımın 4.sırada olmasının büyük bir başarı olduğuna inanıyorum; ancak ikinci yarı bir kabus yaşamamak için bütün gücümüz ile mücadele etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Antalyaspor´un Beşiktaş´tan aldığı 5-0´lık mağlubiyetin kendileri için dezavantaj olduğunu söyleyen Arslan, ?Maddi anlamda bizim çok üstümüzde bir takım. Hücum organizasyonları geliştirebilecek çok etkili oyuncuları var. Beşiktaş maçı nedeniyle karşımıza motivasyon anlamda çok güçlü bir takım çıkacaktır. Çok zorlu bir maç olacağının farkındayız. Ama bizde kendi evimizdeki namağlup unvanını bırakmayı düşünmüyoruz. Hazırlıklarımızı bütün ciddiyeti ile devam ettireceğiz.  İnşallah yakaladığımız bu başarılı süreci hep beraber devam ettiririz? dedi.

Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmana  sakatlığı tespit edilen Hugo Rodallega katılmazken, Rodallega´nın sakatlığının ciddi olmadığı önlem amaçlı antrenmana çıkmadığı öğrenildi.  Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Ahmet Cebe ise Antalyaspor  maçında forma giyemeyecek.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK