Akigo, Bursa´ya hazır!

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın saat 16.00´da konuk olacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.


Spor 18.11.2016 15:01:08 281 0

Akigo, Bursa´ya hazır!

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın saat 16.00´da konuk olacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idmana sakatlığından dolayı ağrıları artan Alper Uludağ takımdan ayrı salonda çalıştı. Hafta içerisinde takımla fazla çalışma imkanı bulamayan golcü oyuncu Hugo Rodallega takımla son çalışmalara katıldı ve Bursaspor kafilesinde yer aldı.

Yeşil-Siyahlılar Bursa´ya, kadro dışı kalan Douglao, Sami ve sakatlığından dolayı Alper Aydoğdu Akhisar´da kalırken 22 kişilik kadro ile gitti. Son çalışmada futbolcularla toplantı yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor maçının önemine değinirken özellikle bireysel hatalar için futbolcuları uyardı.

Bursaspor ile 9.randevusuna çıkacak yeşil-siyahlılarda Teknik Direktörü Tolunay Kafkas´ın sahaya Fatih, Caner, Serdar, Ömer, Lopes, Custodio, N´Guemo, Mervan Çelik, Muğdat, Özer ve Hugo muhtemel onbiri ile çıkması bekleniyor.

Süper Lig´de iki takım daha önce 8 kez karşı karşıya gelirken konuk ekip Akhisar Belediyespor´un 3 ev sahibi ekip Bursaspor´un ise 2 galibiyeti bulunuyor ve 3 karşılaşma ise berabere son buldu. İki ekip arasında yapılan son müsabakada Bursa´da yapılan karşılaşmayı Akhisar Belediyespor 2-0 kazanmıştı.

Yarın saat 16.00´da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda başlayacak Yaşar Kemal Uğurlu´nun yöneteceği karşılaşmanın bilet fiyatları 1.kategori 200, 2. Kategori 100, 3.kategori 50, 4.kategori 40, 5 ve 6.kategori 20, misafir takım ise 26 TL´den satıldığı bildirildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ