AK Parti Adaylarından Başkan Hızlı'ya Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili adayları Selçuk Özdağ ve Şule Kışlalı Tunalı, seçim bölgesindeki çalışmalarına devam ederek Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.


Siyaset 12.05.2015 17:16:29 1652 0

AK Parti Adaylarından Başkan Hızlı

Akhisar'da yapılan kamu yatırımlar hakkında bilgiler alan Milletvekili adayları Akhisar Belediyesi'ne yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, 2002'de devraldıkları Akhisar'da büyük yatırımlar yaptıklarını dile getirerek; Akhisar'da 12 yılda 8 Trilyon 550 milyon TL'lik istimlak yapıldı, İlk üst geçidi hayata geçirdik; ve en önemli projelerimizden birisi olan mahalle konaklarını şehrimize kazandırdık. Reşatbey Mahalle'mizde bulunan ve şehrimizin içerisinde bulunan mezbahayı şehir dışına alarak o mevkiimizin rahat bir nefes almasını sağladık. Değerli Milletvekillerimizin büyük destekleri ile Devlet Karayolu ve Devlet Demiryolu şehir merkezinden deplase edilmesi ile bütün şehir olacağız. Amatör futbol takımlarına destek vermek amacıyla ülkemizin en iyi suni çim stadyumunu şehrimize kazandırdık. Gölet alanında yine amfi tiyatro ve bir camii inşa ederek bu bölgenin de yaşanabilir şehrin parçalarını tamamladık.12 yılda şehrimizde alt yapısı tamamlanan yollara 1 milyon 200 Bin metrekare parke taş döşedik, yine belediyemizin tahsis ettiği Yel Değirmeni Mevkiine TOKİ tarafından yeni bir şehir inşa edildi. 12 yılda 100 metrekareye yakın yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yaparak yaşanabilir şehir olma yolunda büyük adımlar attık. Tarihimize sahip çıkarak başta Zeynelzade Halk Kütüphanesi ve Eski Kasap Hali olmak üzere bir çok eserlerimizde restorasyon yaptık. Yine bunun yanında şehrimize bir müze kazandırdık” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK