AKSEK, Yeni Binasında Kahvaltıda Buluştu

AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Efendi Mahallesi´nde ?Bir Tuğlada Sen Koy ? projesi ile yeni yapılan binanın inşaatında buluştu.


Eğitim 27.02.2016 12:35:34 694 0

AKSEK, Yeni Binasında Kahvaltıda Buluştu

Yeni yapılan binanın inşaatından incelemelerde bulunan AKSEK yönetim kurulu üyeleri burada kahvaltı yaptı. Kahvaltıya katılan Akagündüz İnşaat Sahibi Erhan Akagündüz, Mimar Muzaffer Esentürk, Usta Başı Habib Tufana,  inşaat ustaları, AKSEK Sevgi Çocukları Dernek üyesi Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Manisa Valiliği Erişebilirliği Denetleme Kurulu Üyesi Fikret Türk, Eski Başkan Halil Hatip, Sabri Kalender, Nazif Ak, Kadir Boz, Berna Şenbay, Okul Müdürü Nuray Bayraktar ve öğretmenler katıldı.

Kahvaltıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Alkın, ?Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Akagündüz İnşaat ?ı tarafından yapılan Bir Tuğlada Sen Koy kampanyasıyla başlattığımız okul inşaatımızın son halini yönetim kurulu arkadaşlarımla gezip değerlendirmek geldiğimiz son durumu yerinde görmek adına okul inşaatımıza sizleri davet ettim. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımızın her geçen gün okulumuza verdikleri destek artmakta bizler de engelli çocuklarımız için her türlü fedakârlığa başta ben ve yönetim kurulu üyelerimle birlikte hazırız. Bu gün burada inşaatımız yapımında emeğiyle bizlere destek veren herkesle bir araya gelip kahvaltıda buluşup teşekkür etmek istedim? dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Alkın,  kahvaltı boyunca İnşaat Usta Başı Habip Tufana ve Mimar Muzaffer Yurttaş´tan inşaat hakkında bilgi aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ