Akşener´den dolu dolu Manisa programı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 14-15 Mart günleri Manisa´da olacak.


14.03.2019 12:47:29 1231 0

Akşener´den dolu dolu Manisa programı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 14-15 Mart günleri Manisa´da olacak. 2 gün boyunca Manisa´da olacak Akşener 10 ilçede vatandaşlar ile bir araya gelecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Manisa programı belli oldu. 
Akşener, 14 Perşembe ve 15 Mart Cuma günleri, Manisa´da olacak. 2 gün boyunca Manisa´da 10 ilçede ziyaretlerde bulunacak olan Akşener, programına Perşembe günü Turgutlu ilçesinden başlayacak. Havayoluyla saat 10.00´da İzmir Adnan Menderes´e gelecek olan Akşener, karayoluyla Turgutlu´ya gelecek. 
Turgutlu´nun ardından sırasıyla Salihli, Sarıgöl ve Alaşehir de ziyaretlerde bulunacak Akşener, gece Manisa´da konaklayacak. Cuma günü ise hava şartlarının uygun olması halinde Şehzadeler sevgi yolunda esnaf ile kahvaltı yapacak. 
Ardından Yunusemre, Akhisar, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ilçelerini ziyaret edecek. Milletin Manisa Büyükşehir Orkun Şıktaşlı ve ilçe adayları için destek isteyecek olan Akşener, Cuma akşamı Manisa´dan ayrılacak. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Akşener´i karşılamak için hazır olduklarını ve sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Eryılmaz tüm Manisalıları, programlara davet ettiklerini söyledi.
 

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ