Alışveriş Festivali için Akhisar Esnafı Ne Diyor?

Akhisar'da 29-30-31 Ocak, 1 Şubat tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleşecek olan Alışveriş Festivali öncesi Akhisar Esnafıyla röportaj yaptık.


Gündem 22.01.2015 22:27:34 2589 0

Alışveriş Festivali için Akhisar Esnafı Ne Diyor?

Akhisar’da 29-30-31 Ocak, 1 Şubat tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleşecek olan Alışveriş Festivali öncesi Akhisar Esnafıyla röportaj yaptık. Akhisar esnafının festivalden beklentileri ve yapacakları indirimler, kampanyalar hakkında bilgi aldık. Bakalım esnafımız 4. Alışveriş Festivali için ne diyor:

“trikoları indirimle festivalde 10 TL’ye satacağız”

Leke Jeans Giyim Mağazası Müdürü Gökhan Hantekin: “ Alışveriş festivali Akhisar’ın için Tahirün Caddesi için önemli bir etkinliktir. Bu festival kapsamında yaptığımız indirimler elbette ki var. Fiyatı 19 TL olan trikoları indirimle festivalde 10 TL’ye satacağız.”

“Akhisar halkı festivali benimsedi”

Zasha Giyim Mağazası Müdürü Gülçin Bahtiyar : “ Sezon zaten indirimli bir sezon. Festivalin evet biraz katkısı oluyor tabi. Özellikle Akhisar halkı bunu benimsemiş. Alışveriş yaparken biraz daha bekleyelim alışveriş festivalinde ekstra bir şey olacak düşüncesiyle hareket ediyor.  Bizde mağaza olarak bu hareketlilik içerisinde ışıklarımızı vitrin süslemelerimizi tekrar elden geçiriyoruz.”

“Her sene daha da artan bir hareketlilik var”

Kordon Giyim Mağaza Sahibi Dursun Köroğlu : “ 4.sü düzenlenen bu etkinliğin bir farkı oluyor illa ki. Kalabalık ve yoğunluk oluyor. Satışlarımız artıyor. Ciddi bir ucuzluk ta yapıyoruz festival kapsamında. Tüm ürünlerde yaklaşık %40- %50 ‘ye varan bir indirim yapıyoruz. Her sene daha da artarak bir hızlılık hareketlilik oluyor.”

“Sahte değil gerçek festivale yakışır kampanyalarla halkımızın karşısında olacağız”

Sami Ayakkabı Mağazası Sahibi Ulaş Evci : “Festival için bir kampanya yapmayı düşünüyoruz; ama sahte insanları kandıracak kampanyalar değil gerçek, festivale yakışır ve katkısı olacak kampanyalar yapmaya çalışıyoruz. Çevre ilçelerden gelen müşterilerimiz oluyor bu anlamda festivalin katkısı olduğunu düşünüyorum. En iyi vitrin yarışmasında da iddialıyız. Ürünlerimiz kaliteli ve çizgisini hiç bozmayan, yıllardır aynı yerinde satış yapan bir mağazayız bu anlamda iddialıyız.”

“29 Ocak’ı büyük bir heyecanla bekliyoruz”

Hayal Cafe Sahibi İnci Önal : “ Biz çok yeni bir cafeyiz ama sokaktaki hareketliliğin ve canlılığın mutlaka faydalı olacağını düşünüyoruz. 29 Ocak’ı büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

“1.Nakliye Caddesi’nin daha hareketli olmasını istiyoruz”

İncim Ayakkabı Mağaza Sorumlusu Ünal Kaplan : “ Cadde ve sokak olarak festivalden önce bazı taleplerimiz oldu. Aydınlatma konusunda sıkıntılar var bunlar olursa festivalin daha güzel ve bizler için daha yararlı olacağını düşünüyoruz. Bizim mağazamız normalde fabrika satış, indirim mağazası olduğu için genel ürünlerimiz indirim; fakat o güne özel belli ürünlerimizde kampanyalar olacak. Yetkililerden Tahir Ün Caddesi gibi 1. Nakliye Caddesi’nde de sokak defilelerinin olmasını ve hareketliğinin biraz daha bu tarafa kaydırılmasını talep ediyoruz.”

Yatak odalarında ve oturma odalarında kampanya

Can Kardeşler Mobilya Mağaza Sahibi Murat Azak : “ Festivalde indirimlerimiz olacak. Akhisar Belediyemize ve Ticaret Odamıza da katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Akhisar halkımız için festivale özel yatak odalarımızda, oturma odalarımızda kampanyalar yapacağız. 1. Nakliye Caddemizin canlılığı içinde elimizden gelen katkıyı yapacağız. Halkımızın katılımını, müşterilerimizi festivalde bekliyoruz.”

cep telefonlarında özel indirimler

Cebim Telefon Satış Sorumlusu Fatih Yaman : “ Alışveriş festivali kapsamında cep telefonlarında özel indirimlerimiz olacaktır. Teknoloji marketlerle yarışacak indirimler yapacağız. Tüm halkımızı alışverişe bekliyoruz.”