Alt yapısı tamamlanan sokaklar yenilenmeye başladı

İzmir ve Manisa´da elektrik dağıtımını üstlenen Gediz Elektrik Dağıtım şirketi ile Manisa Gaz Dağıtım şirketinin alt yapı çalışması yaptığı sokaklarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Gündem 23.12.2016 14:34:16 435 0

Alt yapısı tamamlanan sokaklar yenilenmeye başladı

İzmir ve Manisa´da elektrik dağıtımını üstlenen Gediz Elektrik Dağıtım şirketi ile Manisa Gaz Dağıtım şirketinin alt yapı çalışması yaptığı sokaklarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gediz Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan kazı çalışmalarında ilk sokak Akhisar Belediyesi´ne devir edildi ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da kaplama ve yenileme çalışmalarına ara verilmeden başlatıldı.

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından alt yapı çalışmaları tamamen biten Paşa Mahallesi 3, 5 ve 144 sokaklardan, 5 sokak üzerinde yol ve kaldırım çalışması başladı. Elektrik tellerinin yer altına alınma çalışması tamamlanan 5 sokak üzerinde yol kaplama ve yenileme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım, yoldaki asfalt kazma çalışmalarının hemen ardından yine bordür ve taş döşeme işlemlerinin başlayacağını ifade ederek yollara döşenecek tüm malzemelerin belediye şantiyesine geldiğini ve çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.

TÜM KURUMLARA ALT YAPI ÇALIŞMASI BİLGİSİ VERİLDİ

Yaklaşık 6 ay önce başlayan alt yapı çalışmaları öncesi AYKOME (Altyapı Koordinasyon Merkezi) ile yazışma yaptıklarını ve alt yapı çalışmalarını tamamlama konusunda uyarılarda bulunduklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Yıldırım, artık uzun yıllar boyunca tekrar yolların kolayca bozulmayacağını belirterek yapılacak yolların ardından şehre farklı bir estetik güzellik katılacağını ifade etti.Özellikle şehrin prestijini yansıtan Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi´ne yapılacak projeyi bölgede yaşayanlar ile paylaştıklarını ve geri dönüşler eşliğinde projeyi tamamladıklarını ifade eden Yıldırım, diğer ana caddeler üzerindeki projelerin de paylaşılacağını dile getirdi.

Diğer sokak ve caddelerin de altyapı çalışmalarının tamamlanması ardından kaplama ve yenileme çalışmalarına ara verilmeden kış aylarında vatandaşların mağdur olmamaları adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Fen İşleri Müdürü Orhan Yıldırım, şehir merkezindeki bazı alanların sit bölgesine girdiğini ve bu noktalarda ise yine şehrin estetiğine önem vererek projeyi gerçekleştireceklerini belirtti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ