ALTIPARMAK ?YÜZDE YÜZ PENALTIMIZI VERMEDİ?

Akhisarspor ,Adanademirspor maçının ardından konuşan her iki takımın teknik direktörü takımları hakkında görüşlerini açıkladı.


Spor 3.11.2019 13:27:59 1352 0

ALTIPARMAK ?YÜZDE YÜZ PENALTIMIZI VERMEDİ?

Akhisarspor ,Adanademirspor maçının ardından konuşan her iki takımın teknik  direktörü  takımları hakkında görüşlerini açıkladı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Bugün buradan galibiyetle ayrılamadık ama çok isteyen, pozisyon üreten ve bunu sahaya çok iyi yansıtan bir takımımız vardı, çok fazla pozisyona girdik ama bir tanesini gole çevirebildik. Buradan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi çok iyi desteklediler. Hem takımımızın hem de taraftarımızın hak ettiği bir galibiyet günüydü ancak bunu gerçekleştiremedi. Karşılaşmanın hakemi maça çok etkili oldu tecrübeli olmasına rağmen bugün çok formsuz ve kötü bir günündeydi.hakem ne yazıkki oynanan karşılaşmada 2 tane yüzde yüz penaltımızı vermedi. Belki onlara o şansı vermemeliydik ama hakeminde gördüğünü vermesi lazımdı. Bu uzun maraton da böyle maçları çok oynayacağız ve gülen taraf biz olarak inşallah Mayıs ayında taraftarımızla birlikte şampiyonluğu yaşayacağız bundan taraftarımızın hiç şüphesi olmasın bizim şüphemiz yok şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız? dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise yaptığı açıklamada, "Kaşılaşmaya İyi başladık ama sakatlıklardan dolayı zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Sakatlıklar devre arasına kadar bizi zorladı. İkinci yarı da iyi başladık ve golü de bulduk ama mecburiyetten geri yaslanmak zorunda kaldık. Buradan 1 puan da bizim için önemliydi. " dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK