Arslan: ?Ömrümde Keşke Bugün Olmasaydı?

Spor Toto Süper Lig´in 25. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor´da Teknik Direktörü Cihat Arslan, attıkları üçüncü golde Eskişehirspor´un haklı olması durumunda teknik direktörlük yapmayacağını söyledi.


Spor 14.03.2016 11:50:58 321 0

Arslan: ?Ömrümde Keşke Bugün Olmasaydı?

Spor Toto Süper Lig´in 25. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor´da Teknik Direktörü Cihat Arslan, attıkları üçüncü golde Eskişehirspor´un haklı olması durumunda teknik direktörlük yapmayacağını söyledi. 

Eskişehirspor beraberliğinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihat Arslan, attıkları üçüncü pozisyon sonrasında çok zor karar verdiğini söyledi. Pozisyonda herkesin kendi açısından değerlendirdiği zaman haklı tarafların olduğunu belirten Arslan, ?Hepsine saygı duyuyorum. Ama bugün en zor durumda olan bendim. Bir karar verilmesi gerekiyordu. Bir hata var mı? Haksız kazandığımız bir gol var mı? Bunu ben 30 saniye içinde değerlendirmem lazımdı. Biz oradaki 2-3 dakikayı şöyle değerlendirdik; takım kaptanı, pozisyonu yaşayan oyuncularıma sordum. Oyuncular da ?Hakem biz de olan oyunu devam ettirdi, gol attık´ dediler. Yedek kulübesinden başkanımızı aradım. Son 10 dakika benim maçla bir alakam kalmadı. Samet hoca, ?Ya kahraman olacaksın ya da puan çalan adam´ dedi. Başkanım ?Haksız bir şey varsa siz de gördüğünüz´ dedim ardından yayıncı kuruluştan destek istedim. Yönetim kurulumuza ?Böyle haksız bir durum varsa takıma söyleyeyim gol yesin´ dedim. Yönetim kurulumuz da ?Haksız bir şey kazanmadık. Aksi yönde karar verirsen biz yönetim kurulu olarak biz rencide olacağız´ dediler. Yüzde yüz haklı olduğumuzu söyleyemem. Pozisyonu izleyince çokta suçlu olduğumuzu düşünmüyorum. İzleyince kalbim daha rahat oldu. Ben Eskişehir´de 20 yıl önce oynadım. Burada kan da döktüm. Benim için ağır. Yarışan başkaları da var. O zaman ben diğerleri içinde hain ve hırsız olurdum. Bugün keşke yaşanmasaydı. Ömrümde keşke bugün olmasaydı? dedi.

"BİR DAHA SAHAYA ÇIKMAM"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü, sözlerini şöyle tamamladı: ?Bir karar alıyorsunuz. Bu alınan karar birileri tarafından takdir ediliyor, birileri tarafından eleştiriliyor. Bu gayet doğal. Burada canı yanan bir camia var. Bunu saygı ile karşılıyorum. İnşallah onlar haklı değildir. Onlar haklı ise ben sokağa çıkmam, teknik direktörlük yapmam. Bir daha sahaya çıkmam. Kimsenin puanını istemiyorum. Bugün bu karar yanlış ise benim geleceğim de olmasın. Ben takımı da kaybetme ile karşı karşıyayım. Kendi takımınız da gol yemeyi düşünmüyor. Ben burada bir karar alacağım, her türlü sonuç bana gelir. Bugün benim için kara bir gün. Keşke yaşanmasaydı. Pozisyonu izlediğimde de ben de ne kadar kusur olduğunu görürken, diğer tarafta da ne kadar kusur olduğunu görmek lazım. Maç başlamış, oyuncular saha kenarında ne arıyor?? dedi.