Asder Ensivri yi Ziyarette Bulundu

Akhisar Sanat Dostları Derneği ASDER Başkanı Hülya Çap Sayman Uğur Zambak,ve Yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında Ziyaret ettiler.


Kültür/Sanat 17.01.2015 12:46:41 2245 0

Asder Ensivri yi Ziyarette Bulundu

Akhisar Sanat Dostları Derneği ASDER Başkanı Hülya Çap Sayman Uğur Zambak,ve Yönetim kurulu üyeleri  Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında Ziyaret ettiler.

Ziyaret programı öncesi Asder Yönetim kurulu Başkanı Hülya Çap Doğan Ensivri ye Hayırlı olsun Dilegiyle Yönetimi Adına Hediye Takdim etti.

Ardından Başkan Çap Sözlerınde sunları belırttı Öncelıkle Bızlerı Makamınızda kabul ettıgınızden dolayı teşekkür edıyorum.Biz Manisa Buyuksehır Beledıyesının Kultur Sanat Etkınlıklerını takıp edıyoruz Bu konuda Basta Baskan Cengız Ergun ve personelını buradan Tebrık edıyoruz

 Biz ASDER Olarak Akhisar da da Etkınlıklerın sık  olmasını ıstıyoruz Sızlerden Bu konularda Destek olmanızı dılıyor saygılar  sunuyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Ardından Kendısını Ziyaret eden ASDER Yonetım kurulu na Tesekkur edıp Bız Buyuksehır Beledıye Baskanımız Cengız Ergun ve  Buyuksehır Akhisar Koordinatorlugu olarak Sanatın ve Sanatcının yanındayız Sizlere de Asder olarak  Çalışmalarınızda başarılar dılıyoruz dedı..