ASDER´den Kahkahalı Bir Oyun

Akhisar Sanat Dostları Derneği´nin (ASDER) organize ettiği tiyatro oyunu Şehit Necdi Şentürk Parkı içerisinde bulunan Akhisar Belediye Sinema Salonu´nda düzenlendi.


Kültür/Sanat 18.09.2015 10:50:31 649 0

ASDER´den Kahkahalı Bir Oyun

Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği Ferdi Erkmen´in uyarladığı ve yönettiği ?Dün ve Yarın? isimli oyun kahkaha tufanı yarattı.

Seza Özkan, Settar Özkan, Serden Kalender, Onur Gökmen, Yasin Bugahan, Hasan Söğüt, Said Böyük ve Büşra Ayva´nın rol aldığı oyunun koreografide Seza Özkan, ışık ve seste ise Efkan Dursun görev yaptı. Türk örf, ahlak ve medeniyetinin giderek yozlaştığını kahkahalar ile anlatan oyun sonrası konuşma yapan ASDER Dernek Başkanı  Hülya Arıcı Çap ?ASDER tarafında Ferdi Erkmen´in yazıp yönettiği bir oyundun bu oyun dernek olarak bizde bu kardeşimize destek verdik. Burada siz sanatseverler ile birlikte güzel bir oyun izledik. Dernekler olsun sivil toplumlar olsun bu gibi faaliyetlere sahip çıkmaları lazım burada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim. Ayrıca başta oyunun yönetmeni ve oyuncuları da tebrik eder teşekkür ederim? dedi. Daha sonra Hülya Arıcı Çap Ferdi Erkmen´ e çiçek takdim etti


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK