ATD Akhisargücü´nden Kalın´a Teşekkür Ziyareti

Akhisarspor Taraftarları Derneği, Akhisargücü Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar S. S. Mermerciler Kooperatifini ziyaret ettiler.


Spor 26.02.2016 17:31:18 331 0

ATD Akhisargücü´nden Kalın´a Teşekkür Ziyareti

Ziyarette konuşan ve sporun tanıtım aracı olduğunu vurgulayan ATD Akhisargücü Başkanı Nihat Uz;" 3 yıldır bizlere Akhisar Kurtuluş etkinliklerine sponsor olan, gerek yurt içi, gerekse yurt dışından gelen takımlara Akhisar´ın tanıtımına öncülük eden ve yaptığı forma ile destek veren Akhisar S.S. Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bizde bu gün yönetim kurulu üyelerimiz, takım kaptanımız ve futbolcularımızla Mermerciler Kooperatif başkanı Sayın Recep Kalın´a bize yaptırdığı formanın ve etkinliklerde bizlerle beraber çekildiği fotoğrafı çerçeveletip hediye ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

ATD Akhisargücü´nün ziyaretinden çok memnun kaldığını söyleyen Akhisar S.S. Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın;" Yaptığınız sportif faaliyetlerle, Akhisar´ın ismini her zaman ön plana çıkarıyorsunuz. Bizler de sizlerin yaptığı etkinlikleri beğenerek destek oluyoruz. Midilli Adasındaki dostum Ampelikiotis Georgios bana mektup yazdı, Akhisargücü´nü ve bizleri davet ediyor. Biz de sizlere Derneğinize asacağınız Atatürk posterini hediye ediyoruz" dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ