Atso Başkan Adayı Erol Boşnak Akhisar´da ilk Kadın Oda Başkanı seçilen Pınar Güneyi ziyaret etti

Atso Başkan Adayı Erol Boşnak ve meclis üyesi adayları Akhisar´da ilk Kadın Oda Başkanı seçilen Pınar Güneyi ziyaret etti.


Gündem 23.02.2018 15:12:45 708 0

Atso Başkan Adayı Erol Boşnak Akhisar´da ilk Kadın Oda Başkanı seçilen Pınar Güneyi  ziyaret etti

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Erol Boşnak;  Sizi seçim sürensince yakinen takip ettim. Azminiz ve istikrarlı duruşunuzdan dolayı sizi gerçekten tebrik ediyorum. Akhisar´da ilk defa bir kadın oda başkanı olması ayrıca mutluluk verici bir olay. Ben her zaman kadınların gücüne ve onlar ile birlikte yapılan güç birliklerine yürekten inanan bir kişiyim. Bu işi gerçekten laiki ile yapacağınıza ve oda anlayışına bir farklılık katacağınıza inanıyorum. Başarının en büyük sırrı Kalbinizi işinizin ve işinizi de kalbinizin içine yerleştirmektir bunu da sizde fazlasıyla hissediyoruz yolunuz açık başarılarınız daim olsun dedi.

Akhisar Lokantacılar Köfteciler Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar Güney; Öncelikle iyi dilekleriniz ve nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerde çıktığınız bu yolda inşallah muaffak olursunuz. Bir şeyi gerçekten isterseniz ve yapacaklarınıza önce kendiniz inanırsanız insanlarda size inanıp güveneceklerdir.Bende sizlerin çalışmalarını yakinen takip ediyorum çok emin ve doğru adımlar ile ilerliyorsunuz.Sizin ve ekibinizin gözlerindeki ışık ve enerji  başarının çok uzak olmadığını gösteriyor.Ben bu yola çıkarken her şeye kulaklarımı tıkadım sadece hedefime kitlendim.Yönetim kurulumda her şeye rağmen asla konuşulanlara kulak asmadı ve benim arkamda dimdik durdular. Takım çalışmasının en güzel  özelliği, her zaman başkaların da sizin tarafınızda yer almasıdır.Biz yönetim kurulum ile birlikte çok güzel bir ekip olduk.Bu seçimde tabiî ki benim işim hiç kolay değildi, ilk defa bir kadın oda başkan adayı ve lokantacılar odası başkan adayı  herkes bana sen ne yaptığının farkındamısın diye sordu. Ama her şeyi göze alarak bu yola çıktım ve bir olmazı başardım. Biz kadınlar bir işi yeter ki başarmak isteyelim bütün engelleri aşarız.Şimdi bir başkan adayı olarak bizleri ziyaret ettiniz.İnşallah başkan olduktan sonra sizlerle güzel işler gerçekleştirmek istiyoruz.Bunların en önemlisi gıda sektöründe marka olan ürünlerimize sahip çıkarak en iyi şekilde tanıtımlarını yapmalıyız dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ