Atso Başkan Adayı Erol Boşnak ve Aday Meclis Üyeleri ile Beraber Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Atso başkan adayı Erol Boşnak ve 10.grupta yer alan aday meclis üyeleri, Yeşil Akhisar yemek fabrikası Erhan Yılmaz, Zeytinkent Sürücü Kursu Umut Altaş, Özel Pinokyo Kreş ve Anaokulu Gaye Durul ile beraber üye ziyaretlerinde bulundular.


Gündem 9.09.2017 14:36:32 931 0

Atso Başkan Adayı Erol Boşnak ve Aday Meclis Üyeleri ile Beraber Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Atso başkan adayı Erol Boşnak ve 10.grupta yer alan aday meclis üyeleri,  Yeşil Akhisar  yemek  fabrikası Erhan Yılmaz, Zeytinkent  Sürücü Kursu Umut Altaş, Özel Pinokyo Kreş ve Anaokulu Gaye Durul ile beraber üye ziyaretlerinde bulundular.

İlk ziyarette Ramiz Restoran işletmeleri  Bülent Taşkınlar ve  Birtan Taşkınlar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.Akhisar´ın sorunları,Atso´nun sorunları dile getirildi.Ardından Restoran hizmeti veren Gürlüoğlu işletmesi Bekir Gürlüoğlu´na ziyarette bulunuldu ve kendisinden destek istendi.Yine Akhisar´ın tanınmış işletmelerinden  olan Can Köfte kurucularından Evren Garipcan´dan  da destek istedi.

Akhisar´da hizmet veren ve Akhisar´ın marka ürünlerinden olan,Akhisar Köftenin ,Akhisar´ın tanınırlığı açısından çok önemli olduğu ve bu konuda yapılabilecek projeler ve Atso adına gerçekleştirilebilecek girişimler konuşuldu.Merkez çarşının düzenlenmesi konuşulan konular içerisinde yer aldı.

Ziyaret listesinde yer alan Çaldiri turizm işletmeleri kurucularından Mehmet Çaldiri ile Atso´da    gereken hizmetlerin yapılmasını  güçlü bir yönetim ve hizmet beklentisi içersinde olduğunu belirtti. Erol Boşnak ´ta kendisine  üyelerine destek istedi.

Başkan adayı ve aday meclis üyeleri son ziyaretlerini sağlıklı yaşam merkezi  Dr.İbrahim  Dilek´e gerçekleştirildi.Kendisi ile Akhisar için Atso da  yapılabilecekler  projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Genç ve çalışkan işlerinde başarılı dünyayı takip eden ve Akhisar´ın sorunları ile ilgilenen genç bir kadro ile yola çıktığı için Erol Boşnak´a teşekkür eden İbrahim Dilek  hayırlısı olmasını diledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ