ATSO Başkan Adayı Boşnak, CHP'yi ziyaret etti

4 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri öncesi adaylar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Gündem 11.04.2013 17:49:28 6123 0

ATSO Başkan Adayı Boşnak, CHP

ATSO başkan adayı Erol Boşnak ve çalışma arkadaşları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatını ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu;” 4 Mayıs Cumartesi günü Akhisar'ımızın en büyük sivil toplum kuruluşlarından odalarından bir tanesi olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının seçimi var. Ve bildiğimiz kadarıyla üç tane ekip bu zorlu yarışa girmiş öncelikle sizi bu göstermiş olduğunuz medeni cesaretten dolayı tebrik ederim. Çünkü hakikaten de bu tip şeylere talip olmak kolay bir iş değil ekibi kurmak kolay bir iş değil. Gerçi siz 1999 yılından beri bu işin içinde olan bu işin mutfağında olan odacılığı gayet iyi bilen bir ağabeyimizsiniz. Bu seçim zorlu bir seçim olacak gibi gözüküyor, hayırlısı olsun. Bin 500 tane üyesi olan bir oda 10 tane meslek grubu 26 tane meclis üyesi seçilecek kolay bir iş değil. Ben bu seçimin Akhisar'ımız için hayırlı olmasını diliyorum. Akhisar büyük bir yer Ticaret Odası'ndan beklentiler fazla. Üyelerin beklentileri fazla, inşallah Allah sizin gönlünüze göre verir, çünkü çalışmak kolay değil. Direk seçime de benzemiyor bu gidip seçmene anlatman ikna etmen lazım diyerek sözlerini tamamladı.

Akhisar için çalışacaklarını ve bu çalışmalarının Akhisar`a olumlu katkı sağlayacağını iddia eden ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak yaptığı konuşmada şunları söyledi. "4 Mayıs Cumartesi günü bir seçimimiz var, bu seçimde bizler adayız. Demokratik bir yarış, demokratik bir mücadele her aday olmaya sahiptir. Türkiye'de sivil toplum örgütlerinde en demokratik seçim mekanizmasına sahip kurumlardan bir tanesi Ticaret ve Sanayi odalarındaki seçimlerdir. Bizler Akhisar`ın en büyük sivil topluk örgütü olan Ticaret ve Sanayi odasını meclisini yönetmek üzere ve aynı zamanda buradan çıkacak yönetim kuruluna adayız. 2 bin 200 kayıtlı, ama bin 500 aktif üyedir. Bin 500 üyenin katılacağı ve toplumun tüm kesimlerine, tüm meslek guruplarına ve aynı zamanda tüm siyasi eğilimleri tüm etnik inançları kapsayan bir yapı, dolayısıyla tüm Akhisar'ı temsil eden bir yapı ortaya çıkma zorunda biz arkadaşlarımızla böyle bir ekiple gurup yarattığımıza inanıyoruz. İçimizde her türlü siyasi düşünceli arkadaşımız var, içimiz rahat, amacımız kimseyle kavga yapmak değil, amacımız Akhisar'a hizmet etmek, üyelerimize hizmet etmektir. İddialıyız, gerekli bilgi ve beceriye sahibiz” dedi.

Çalıştığımız arkadaşları yük olarak görmüyoruz

Yüklerimizden kurtulduk haberi üzerine cevap veren Boşnak;”Beraber ve birlikte çalıştığın insanları, birlikte çalıştığın yol arkadaşlarını insanlar bir yük olarak değerlendirilmesi bana göre gayri bir insani yaklaşımdı. Bu bizleri üzmüştür. Biz bütün geçmişte çalışmış olduğumuz arkadaşları yine arkadaşımız olarak görmekteyiz. Bizim öncelikle diğer ekipteki arkadaşlardan farklılıklarımız var. Bu farklılıklarımızı ortaya koymamız gerekir. Atılımcı, yenilikçi ve çağdaş bir ekibiz. Şunu kesinlikle söylemek istiyorum, aday olan bütün arkadaşlarımız Akhisar`a katkısı olan değerli insanlar ve değerli kardeşlerimizdir. Umarım bu çalışma Akhisar`a ATSO` ya olumlu katkıda bulunacaktır. Ama bizim iddiamız iyi olan arkadaşlardan daha iyi olacağımızı ve daha iyi yöneteceğimizin iddiası içerisindeyiz. Biz tüm siyasi partilere eşit yakınlıkta duran bir ekibiz. Tüm siyasi partilerle, tüm sivil toplum örgütleriyle, yerel yönetimlerle, mülki amirlik ve iş dünyasıyla daha barışlık bir oda yaratmak istiyoruz.

Akhisar Üniversitesi oluşumunda aktif görev alacağız

Boşnak;”Akhisar Üniversitesi için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Akhisar`ımızın ekonomik yapısını ve sosyal yapısına büyük katkıda bulunacak olan Akhisar Üniversitesinin oluşumu konusunda aktif görev alacağız, bu konuda liderlik yapacağız ve bu konuda tüm ekonomik ve maddi kurumları seferber edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi