ATSO´DAN AK PARTİ ZİYARETİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.


Gündem 30.09.2020 17:42:53 1317 0

ATSO´DAN AK PARTİ ZİYARETİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO´dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaoğlan, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Kâtip Üyesi Cengiz Özdemir, Meclis Üyesi Mutsel Karausta, Meclis Üyesi Orhan Çolak ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş katılırken AK Parti İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Fatih Füzün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer hazır bulundular.

Başkan Füzün ATSO´yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti olarak yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsetti. Şehir stadyumu ve eski demiryolu için düşündükleri projeleri anlatan Fatih Füzün; üniversite ile alakalı atılan adımların da neticeye varması gerektiğini,  bu konu da tüm Akhisar´ın beraber hareket etmesiyle başarıya ulaşılabileceğini söyledi. ATSO´ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 ATSO Başkanı Erdayıoğlu´da Akhisar için atılacak her türlü adımda mutlaka kendilerinin de destekçi ve takipçi olacaklarını belirtip, AK Parti İlçe teşkilatının dile getirdiği projelerini de bir an önce hayata geçirebilmeleri diledi. Yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda başarılar dileyip misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ