ATSO´dan burs alacak öğrenciler kura ile belirlendi

Yıl boyunca 125 öğrenciye bursa veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mezun olan 35 kişilik öğrenci açığını kapatmak için 35 asil, 10 yedek öğrenciyi noter huzurunda kura çekerek belirledi.


Gündem 17.10.2016 18:05:49 380 0

ATSO´dan burs alacak öğrenciler kura ile belirlendi

Yıl boyunca 125 öğrenciye bursa veren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası  (ATSO), mezun olan 35 kişilik öğrenci açığını kapatmak için 35 asil, 10 yedek öğrenciyi noter huzurunda kura çekerek belirledi.

2016-2017 öğretim yılında burs alacak 35 Asil ve 10 yedek öğrenciyi belirlemek için noter-huzurunda ATSO toplantı salonunda yapılan kura çekilişine Akhisar 3. noteri Yusuf Işık, ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Başkan yardımcıları Ufuk Merde, Harun Eryüksel, yönetim kurulu üyesi Adem Çakır, Genel Sekreter Ali Özkervancı, ATSO personeli ve yerel basın mensupları katıldı.

Kura çekimi sonrasında basına bilgi veren ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz;" Değerli arkadaşlar Akhisar Ticaret ve Sanayi Odamızın sosyal sorumluluk projesi adı altında vermiş olduğu bursların çekilişlerini az önce birlikte yaptık. Geçen sene okulu bitiren öğrenci sayımız 35 olduğu için 35 asil, 10 yedek üyeleri kura çekerek belirledik. Şuan itibariyle, bizim dönemimizde burs sayısı 125´e çıktı. Her sene boşalan öğrencilerimize belirli kriterlere göre takip ediyoruz. Nedir bu kriterler, fakir olması, ihtiyacı olması, basarı derecesine göre Ticaret ve Sanayi Odası olarak keşke imkanlarımız artırdığımızda bu sayıyı da artırmak istiyoruz. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye şeffaf bir şekilde basın ve noter huzurunda kura çekimi yapıyoruz. Yönetim kurulu olarak belki 150, belki 200 kardeşimize bu bursu vermek istiyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

(K.M-M.Ö)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ