Avşar Yapı-Market´inden Bin kişilik İftar

Akhisar´da 35 yıldır İnşaat Malzemesi satımında faaliyet gösteren Avşar Yapı-Market Şirketi yönetim kurulu başkanı Hayırsever iş adamı Sinan Avşar, her yıl geleneksel hale getirdiği İftar yemeğine katılım yoğun oldu.


Gündem 8.07.2015 01:53:16 474 0

Avşar Yapı-Market´inden Bin kişilik  İftar

Akhisar´da 35 yıldır İnşaat Malzemesi satımında faaliyet gösteren Avşar Yapı-Market Şirketi yönetim kurulu başkanı Hayırsever iş adamı Sinan Avşar, her yıl geleneksel hale getirdiği İftar yemeğine katılım yoğun oldu. Kraliçem Organizasyonun hazırladığı İftar yemeğinde Hayırsever iş adamı Sinan Avşar´ın Gülbeyaz-ı Ziyafet Restautrant´ta verdiği iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

             Mehmet Yöneyci´nin Semazen gösterileri, ney eşliğinde Tasavvuf Müziği performansları ve zengin menüsü ile konuklarına hoş saatler yaşatan bir iftar daveti verdi. Özellikle inşaat sektöründe boy gösteren işadamlarının katıldığı iftar yemeğine Kamu kurum ve kuruluşlarda görevli bir çok yetkili katıldı.

            Ramazan ayının bereketi ile inşaat sektöründe birlikteliği pekiştirmek için her yıl iftar yemeği programını düzenlediğini dile getiren hayırsever İş Adamı Sinan Avşar;?Ramazan ayının bizlere verdiği bereketi iş dünyasına yansıması dileğiyle bir araya geldik. Bu bereketli günlerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum ve bu çağrıya kulak verip gelen tüm misafirlere teşekkür ederim. Özellikle İnşaat sektöründe iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelip bulaşamadığımız arkadaşlarımız ile kısa sohbetler yapma imkanı bulduk? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ