?AYDINLIK YARINLARA UMUDUMUZ YEŞERİYOR?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, YKS ve LGS´de derece yapan ilçemiz gençlerini Belediye Hizmet Binası Encümen salonunda konuk etti.


Gündem 19.08.2020 19:18:34 1621 0

?AYDINLIK YARINLARA UMUDUMUZ YEŞERİYOR?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, YKS ve LGS´de derece yapan ilçemiz gençlerini Belediye Hizmet Binası Encümen salonunda konuk etti. Akhisar´da ikamet edip Türkiye´de dereceye girerek büyük başarı elde eden ilçemizin aydınlık geleceği öğrenciler, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya gerçekleştirdikleri ziyarette sosyal mesafe ve maske takma kuralına büyük özen gösterdiler. Görüşme sonunda Belediye Başkanı tarafından öğrencilere hediye takdim edildi. Ziyaret sonrası Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya hesaplarından konu üzerine paylaşım gerçekleştirdi. Görsel ile destekli yapılan paylaşımda ?Böyle pırıl pırıl gençlerimizi gördükçe aydınlık yarınlara olan umudumuz daha da yeşeriyor.
YKS ve LGS´de Türkiye derecesi yapan Akhisar´ımızın başarılı gençlerini belediyemizde ağırladık ve sohbet ettik. Başarıları ile bizleri gururlandıran geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında aynı başarının devam etmesini diliyorum.? ifadelerinin yer aldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ