Bahçesinde Çocuk Parkı Bulunan Safa Camii İbadete Açıldı

Akhisar merkezde Efendi Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.


Gündem 18.11.2015 16:58:42 349 0

Bahçesinde Çocuk Parkı Bulunan Safa Camii İbadete Açıldı

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından açılış organizasyonu yapılan Safa Camii, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırıldı ve bahçesinde de çocuk parkı yer alıyor.

Akhisar Efendi Mahallesi 385 sokak üzerinde Safa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan caminin açılış töreninde konuşan Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş camilerin cemaatin birlikte buluştu Allah´ın evi olduğunu, buradaki buluşmada muhakkak cemaatlerin birbirleri ile selamlaşması ve konuşması gerektiğine yoksa bunun haricinde camilerdeki cemaatin adının sadece kalabalık olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından öğle namazı öncesi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, MHP Grubu Belediye Meclis Üyeleri Arif Oruntaş, Mehmet Taşer, Hasan Paşalı ve CHP Grubu Belediye Meclis Üyesi İsmail Seyrek´in katılımı ile Safa Caminin kurdelesi kesilerek ibadete açıldı. Açılış kurdelesi sonrası İlçe Müftüsü Yusuf Eviş cami mihrabından cemaate seslendi. Açılış sonrası Kaymakam Kaan Peker de programa katıldı. Açılış ardından katılımcılara pilav ve ayran dağıtımı yapıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ