Bakkallar Odası'ndan Muhtarlara Ziyaret

Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sert, Tahsin Çimen, Metin Kocaağ ve Sabri Balaban ile birlikte 25 Mart`ta yapılan genel kurul ile güven tazeleyen Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ve


Gündem 8.04.2015 16:32:44 1408 0

Bakkallar Odası

Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara ve yönetim kurulu üyelerini, Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Cemali Merter, Seyfettin Kaya, Ramazan Eriş, Muhsin Görenez, Eşref Cengiz ve üyeler karşıladı.

Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Zafer Kara, geçtiğimiz günlerde yapılan Muhtarlar Derneği seçiminde güven tazeleyen İhsan Gümüş'e tebriklerini ileterek; Hem şahsım adına hem yönetim kurumlarının adına bize çok büyük bir sevinç vermekte geçen günlerde geçirmiş olduğumuz seçimde de muvaffak olmanız bizi gerçekten gururlandırdı. Hem bir muhtar olarak hem de bir ağabey olarak genel anlamda çoğu muhtarlarımızla diyaloglarım sürüyor. Gerçekten hepinizle gurur duyduğumuzu söylemek istiyorum bundan sonrada böyle makamlarda böyle mevkilerde gerçekten sizin gibi güzel insanların devam etmesi bizim adımıza hem bir onur hem bir şeref vermektedir. Biz sizlerden Bakkallar Odası olarak gerçekten memnunuz inşallah sizde bizlerden memnunsunuzdur. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, şahsı ve derneği adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;" Şimdi Akhisar`da birlik beraberlik olduğu sürece yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Ben sizin Bakkallar Odasında bir dakika bile boş durmadığınızı biliyorum. İnşallah hayırlı şeylere sebep olacaktır. Ben bugün burada muhtarlarıma ve köylerime ve mahallerime yardımcı olamıyorsam bir dakika bile durmayacağımı söylüyorum. Yani gece-gündüz yapabileceğimiz ne varsa her şey için hazırız her zaman hazırız. Birlik beraberlik olduğu sürece yapamayacağımız iş yoktur" dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK