Bal Göç Şehir Gazinosunu Ziyaret Etti

Akhisar da Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan yeni yönetime seçilen Bal- Göç yönetimi Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney'i Şehir gazinosunda ziyaret etti.


Gündem 25.11.2014 00:14:23 793 0

Bal Göç Şehir Gazinosunu Ziyaret  Etti

Akhisar  Balkan  Göçmenleri Kültürünü yaşatma ve dayanışma Derneği  Başkanı Tunay Gül,Başkan Yardımcısı Hakan Çalışkan, Üyeler Taner Şencan, Taner Çolaklar, Serkan Çalışkan,İsmail Çokluk, Zeki Yanar, İbrahim Hocaoğlu, Hasan Babacan,Göksel Yıldırım, ve Ahmet Şen ile beraber  şehir gazinosunda Erkin Güney’i  ziyaret ettiler.

 Dernek Başkanı Tunay Gül “Bu gün yönetim kurulum ile birlikte Akhisarda hizmet veren Şehir gazinosunda kahveciler odası Başkanı olan Erkin Güney’e ziyaret etmek için geldik. Bizleri kabul ettikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederiz” dedi. Erkin Güneyde ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  “Bizlerde Balkan göçmeniyiz, 1952 yılında merhum babam Cemil Güney ile yine merhum amcam Abdurrahim güney tarafından şehir gazinosu olarak kurulmuş.

 Bizde baba ve amca mesleği olan şehir gazinosunda Akhgisar halkımıza hizmet ediyoruz. Bizlere bu ziyaretiniz ile onurlandırdınız sizlere teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar diler. Bizlerde şehir gazinosu olarak üzerimize düşen ne olursa yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.