Bal-Göç Derneğinden Balıkesirliler Derneğine Ziyaret

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği BAL-GÖÇ Başkanı Tunay Gül, Başkan Yardımcısı Hakan Çalışkan, yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Balıkesirliler Derneğini ziyaret etti.


Gündem 10.12.2014 09:57:20 2002 0

Bal-Göç Derneğinden Balıkesirliler Derneğine Ziyaret

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu yelerini, Akhisar Balıkesirliler  Derneği Başkanı Mustafa Dağlar,  yönetim kurulu ve üyeleri karşıladı.

BAL-GÖÇ Başkanı Tunay Gül, Balıkesirliler  Dernek Başkanı Mustafa Dağlar`a çiçek verdi. Ziyarette konuşan BAL-GÖÇ Başkanı Tunay Gül "Yeni kurulan bir derneğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile sık sık oda ve dernek ziyaretleri yaparak derneğimizi tanıtacağız. Bu derneğimizin amacı Balkan Göçmenlerinin yani anne, baba ve atalarımızın genel kültürlerini yaşamak ve daha iyi tanıtmak. Daha önce hepimizin bildiği gibi Balıkesir höşmerimi ile meşhur ancak bunu fazla bilen yoktu Höşmerimi Akhisar’da derneğimiz sayesinde tanıtma fırsatıda bulduk.

 Bizde Akhisar Balıkesirliler derneğinin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Balıkesirliler derneğinizi örnek alıyoruz. İnşallah bundan sonrada sizleri örnek alarak ve sizler ile birlikte ortak çalışmalar yapacağız” dedi. Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar kendilerine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Derneğimize yapmış olduğunuz bu ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.

Biz Balıkesirliler olarak geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz geleneksel olarak gecemizde derneğimizin faaliyetlerinden biraz bahsettim ancak hepsini anlatmaya kalksam çok zaman alır. Biz Balıkesirliler Derneği olarak her zaman faaliyetlerimize devam edeceğiz sizlerde elimizden gelen desteği vermeğe her zaman hazırız. Hiç bir etkinlikten yılmayın etkinlikler yapıldıkça tanıtıldıkça güzel oluyor birde bakıyorsun senin dernek adına yaptığın faaliyetler geriye döndüğünde bir masal gibi geçip gidiyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi. Balıkesirliler derneği kendilerine ziyarete gelen misafirlerine Balıkesir höşmerimide ikram ettiler.