Balkan Göçmenleri Derneğinden 2 Bin Kişilik İftar

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulunun Reşatbey Mahallesi (Rumeli Caddesi) 316 Sokak numara 102´de bulunan Dernek binası karşısı 330 Sokak üzerinde organize


Kültür/Sanat 6.07.2015 01:18:53 334 0

Balkan Göçmenleri Derneğinden 2 Bin Kişilik İftar

Akhisar Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulunun Reşatbey Mahallesi (Rumeli Caddesi) 316 Sokak numara 102´de bulunan Dernek binası karşısı 330 Sokak üzerinde organize ettiği iftar yemeğine yaklaşık iki bin kişi katıldı.

            İftar yemeğinde Gayret Cami İmam Hüsamettin Kaya´nın yemek duasından sonra konuşan Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül;" Dernek Olarak organize ettiğimiz İftar yemeğine katılımlarınız bizleri çok mutlu etti. İftar yemeğimizin yapılmasında katkıları olan herkese dernek başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde tuttuğunuz oruçların kabul olması dileğimle saygılar sunarım" dedi. 

            Rumeli Caddesi 316 Sokak numara 102´de bulunan Dernek Binası önünde düzenlenen İftar yemeğine Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Oda başkanları, Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ