Balkan Sofrası Akhisar´da Hizmete Girdi

Akhisar Balkanlar ve Göçmenler Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Çalışkan, Metin Çalışkan, İsmail Çoklu, Taner Çolaklar uzun zamandır planladıkları ?Balkan Sofrası´nı törenle açtılar.


Gündem 25.08.2017 17:02:02 1461 0

Balkan Sofrası Akhisar´da Hizmete Girdi

Akhisar Balkanlar ve Göçmenler Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Çalışkan, Metin Çalışkan, İsmail Çoklu, Taner Çolaklar uzun zamandır planladıkları ?Balkan Sofrası´nı  törenle  açtılar.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen balkan turlarında karşılaştıkları özel lezzetleri bu lokantada Akhisar halkına sunmayı amaçlayan 5 ortak tüm çalışmaları halk ile iç içe yapıyor. Açılış konuşması sırasında Akhisar Balkan Göçmenleri Başkanı Tunay Gül ? Akhisar halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için 5 kişi birleştik ve burayı açma kararı aldık. Allah inşallah bizi muvaffak eyler.? şeklinde sözlerini dile getirdi. Açılışa; Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi, Akhisar CHP İlçe Teşkilat Başkanı İsmail Şahin, CHP İlçe Teşkilatı Eski Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, çoğu Esnaf Odası Başkanları, AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, ATSO aday adayı Erol Boşnak, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Âdem Duman, Merde Şirketler Grubu Başkanı Ufuk Merde, Akhisar Bayburtlular dernek Başkanı Aydan Akkuş, Akhisar Balıkesirliler derneği eski başkanı Coşkun Karadaş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK