BAŞKAN DUTLULU, ?ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, projelerini hayata geçirmek için 1 Mayıs tarihi itibariyle tebrik ziyareti kabul etmeyeceğini açıkladı.


Gündem 26.04.2019 11:43:40 1236 0

BAŞKAN DUTLULU, ?ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, projelerini hayata geçirmek için 1 Mayıs tarihi itibariyle tebrik ziyareti kabul etmeyeceğini açıkladı.

Göreve geldiği günden itibaren Akhisarlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şehre yapılacak hizmetlerin hızlandırılması adına Akhisarlıların anlayışına sığınarak 1 Mayıs 2019 tarihi itibariyle makamda "hayırlı olsun" dileği için ziyaretçi kabul etmeyeceğini açıkladı. Başkan Dutlulu, ?Tebriklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen Akhisarlılara çok teşekkür ederim. Artık projelerimizi hayata geçirme zamanı? dedi.

1 Mayıs tarihi itibariyle tebrik ziyaretlerini kabul etmeyeceğini ifade eden Başkan Besim Dutlulu ?Artık çalışma zamanı´ diyerek şu açıklamalarda bulundu: ?Tebriklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen ve tebrik etmeyi düşünen Akhisarlılara çok teşekkür ederim. Artık projelerimizi hayata geçirmek için çalışma zamanı. Akhisar´ımıza daha iyi hizmet edebilmek için, vatandaşlarımızın anlayışına sığınarak 1 Mayıs tarihi itibariyle artık tebrik ziyareti kabul etmeyeceğiz. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde şehrimize en iyi hizmetleri yapmak için çalışacağız.  Kapımız yine her zamanki gibi vatandaşımıza açık olacak. Artık tebrik ziyaretleri yerine sorunlarımızın çözümü, hizmetlerin hayata geçmesi için yapılacak ziyaretleri ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu konuda anlayış gösteren tüm Akhisarlılara teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun; bundan sonra biz vatandaşımızın ayağına gidecek, çayını içecek, onların sıkıntılarını çözmek için sahada olacağız.?

ÇİÇEK YERİNE YOKSULLARA YARDIM

Başkan Besim Dutlulu, makamda yapılacak ziyaretlerle kaybedecek zamanlarının olmadığını vurguladı. Vatandaşlardan çiçek de kabul etmeyeceğini kaydeden Dutlulu, bunun yerine ?yoksul ailelere yardım edilmesi için bağış yapılsın´ önerisinde bulunmuştu. Mazbatayı aldıktan sonra vaatleri yerine getirmek için yoğun bir çalışma temposuna gireceklerini söyleyen Başkan Dutlulu, tüm vaatleri yerine getireceklerini tekrarladı.

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ