Başkan Ergün´e Akhisar´da Coşkulu Karşılama

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluşmak üzere Akhisar ilçesini ziyaret etti.


Siyaset 20.03.2019 18:03:14 1252 0

Başkan Ergün´e Akhisar´da Coşkulu Karşılama

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, esnaf ve vatandaşlarla buluşmak üzere Akhisar ilçesini ziyaret etti. Cumhur İttifakı AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, parti teşkilatları ve meclis üyesi adayları tarafından karşılanan Başkan Ergün, karşılamanın ardından esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçe ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Salı günü mesaisini Akhisar´da sürdürdü. Akhisar ilçe girişinde Başkan Ergün´ü, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Bozbıyık, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Adem Duman, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, mahalle muhtarları, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar karşıladı. Karşılamanın ardından Cumhur İttifakı adayları, seçim otobüsüne binerek, program dahilinde esnaf ve vatandaşları selamladı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ