Başkan Hızlı, engelli temsilcileri ile buluştu

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Akhisar´da engelliler üzerine faaliyet gösteren dernek, vakıf ve merkez yöneticileri ile kahvaltı programında buluştu.


Gündem 3.12.2016 10:28:35 235 0

Başkan Hızlı, engelli temsilcileri ile buluştu

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı,  Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Akhisar´da engelliler üzerine faaliyet gösteren dernek, vakıf ve merkez yöneticileri ile kahvaltı programında buluştu.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Sağlık Yaşam Alanı Gölet Büyük Salonda düzenlenen kahvaltı programında engelli temsilcileri ile buluşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve Ali Velestin de eşlik etti.

Engelliler adına Akhisar Belediyesi olarak eksik kalınan noktalar, yapılması gerekenler ve uygulanabilecek projeler hakkında görüş birliği sağlamak adına bir araya geldiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Salih Hızlı; ?Engelli vatandaşlarımızın ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda tüm sorunlarını çözmek ve onları her türlü haklardan yararlandırmak sosyal devletin bir görevi olduğu kadar hepimizin bir insanlık görevidir. Engellilerin toplumsal hayata aktif olarak katılımı, tüm toplum için bir mutluluk kaynağıdır.Engellilerin sorunlarıyla ilgili toplumsal duyarlılığın artırılması amacıyla herkes üzerine düşen görevleri yerine getirmelidir? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ