Başkan Mersinli, ?DGYD önemli faaliyetlere imza atıyor?

AK Parti Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Berk Mersinli ile seçim gündemini masaya yatırdı.


31.05.2018 14:34:33 775 0

Başkan Mersinli, ?DGYD önemli faaliyetlere imza atıyor?

AK Parti Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Berk Mersinli ile seçim gündemini masaya yatırdı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Hakan Özen seçimdeki temennilerinin birlik, beraberlik ve kardeşliği zedeleyecek olan davranışlardan kaçınılması ve demokrasinin hakim olması olduğunu söyledi.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli´yi ziyaret etti. Parti il binasında gerçekleşen ziyaret bir dostluk ortamında gerçekleşti. Dernek Başkanı Özen´i Manisa´ya geldiği zamandan bu yana tanıdığını ifade eden Mersinli, "Hakan bey gazeteciliğin yanısıra insanlığıyla da örnek bir duruş sergiliyor. İlk geldiği günden bu yana nereye gelmişse dürüstlüğü, çalışkanlığı ve dobralığıyla bunu başardı. Şimdi de Başkanlığını yaptığı Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinde ekip arkadaşlarıyla birlikte çok önemli faaliyetlere imza attıklarını görüyoruz ve kendilerini kutluyoruz" diye konuştu.

24 Haziran´da gerçekleşecek olan erken seçimlerle ilgili de konuşan Başkan Mersinli AK Parti Manisa Milletvekili Adayı gösterilen tüm isimlerin teşkilatlardan gelen kişiler olduğunu belirterek bunun bir avantaj olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Akhisar stadında gerçekleşen mitingiyle ilgili de bazı yayın organlarında ortaya bazı spekülasyonlar atıldığını kaydeden Mersinli, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran öncesi Manisa´mıza gelerek bizleri şereflendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizde konuk etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyduk. İstanbul´da dahi yapılan ilçe seçim mitinglerinde son derece hassasiyet gösteriliyorken bizim Manisa´da gerçekleşen mitingde stadı dolduramadığımız şeklindeki tüm beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Süper lig maçlarının yapıldığı sahayı Ramazan ayı ve hafta içi olmasına rağmen bu denli kalabalığı toplamamız bir başarıdır. Kaldı ki mitingin bir gün öncesine kadar kent meydanında yapılması düşünülürken son bir kararla stada alınmıştır ve biz tüm teşkilatlarımızla 24 saat içerisinde stadı mitinge uygun bir ortama hazırladık. Öncelikle tüm teşkilatlarımızı, Milletvekillerimizi, Milletvekilleri Adaylarımızı, Belediye Başkanlarımızı ve de özellikle Akhisar Belediye Başkanımızı kutluyor, Bu statta önemli müsabakalara çıkacak olan Akhisarspor´a ve tüm Manisa kulüplerine başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen ise Mersinli´ye kendilerini konuk ettiği için teşekkür ederek yerel basının zor şartlarda yayın hayatına devam ettiğini kaydederek ayakta durması konusunda desteklerin arttırılmasını istedi.

Ziyarette ayrıca DGYD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özbaş Manisa Şehir Yazıları adlı kitabını AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli´ye hediye etti.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ