Belediye Başkanı Salih Hızlı, Down Sendromu Derneğini kabul etti

Manisa´da ilk kez Akhisar´da kurulan Down Sendromu Derneği ilk ziyaretini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya yaptı.


Gündem 7.03.2017 17:07:40 394 0

Belediye Başkanı Salih Hızlı, Down Sendromu Derneğini kabul etti

Manisa´da ilk kez Akhisar´da kurulan Down Sendromu Derneği ilk ziyaretini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya yaptı. Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı İpek Uz, Başkan Yardımcısı Neşe Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Çalışkan, İzem Uz, Adem Çalışkan, Türker Uz ve Nevin Çolakoğlu ile derneğe kayıtlı velilerin çocukları ile birlikte katıldığı ziyarette tanıtım yapıldı.

Manisa bölgesinde dernek bazında ilk kez Akhisar Down Sendromu Derneğinin kurulduğunun altını çizen Dernek Başkanı İpek Uz, derneğin kuruluş aşaması çok hızlı başladığını ve çabuk bittiğini belirterek özellikle Akhisar Kaymakamlığı Şefi Bedrettin Coşkun´a teşekkür ettiğini ifade etti.

İzmir Down Sendromu Derneği´nin teşvikleri ile Akhisar´da böyle bir faaliyet içerisine girdiklerini belirten derneğin başkan yardımcısı Neşe Çalışkan 19 Mart´ta Akhisar´daki üyelerin de katılımı ile İzmir´de bir tanıtım etkinliği yapılacağını belirtti.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise her türlü desteğe açık olduklarını ifade ederek sık sık bir araya gelerek yapılabilecek projeler hakkında detaylandırma yapmak istediklerini belirttiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ