Belediye Başkanı Salih Hızlı, yağlı boya resim sergisini açtı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi yağlı boya resim sergisi Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi´nin katılımı ile açıldı.


Kültür/Sanat 13.03.2017 17:37:40 548 0

Belediye Başkanı Salih Hızlı, yağlı boya resim sergisini açtı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi yağlı boya resim sergisi Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi´nin katılımı ile açıldı. Akhisar´da 21 yıl Milli Eğitim Bakanlığında Matematik öğretmenliği yapan ve 2007 yılında Adnan Menderes Lisesinde mezun olan Velhan Bulgu 2008 yılında 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesine başlamış ve 4 yıl sonra mezun olmuş ardından geçen yıl Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde yağlı boya resim kursu öğretmenliği yapmaya başladı. Velhan Bulgu önderliğinde 27 kursiyer yaklaşık 4 aylık süre zarfında yaptığı 75 eseri sergiledi.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak´ın açılış konuşması ardından söz alan kur öğreticisi Velhan Bulgu, ?Günlük keşmekeş içerisinde zamanlarının bir kısmını kendilerine ayırıp ilgilendikleri, hoşlandıkları alanlarda üretmek bizleri dinlendiriyor ve mutlu ediyor. Hissel dünyalarında çıktıkları arayışta yeteneklerinin sınırlarını keşfetmek bireysel ayrıcalıklarını ortaya koymak sonunda takdir edilmek kendilerine olan güvenlerini geliştiriyor, kendilerini ifade edebilmem gücünü arttırıyor. Sergide 4 aylık çalışmamız süresince oluşturulan 75 çalışma bulunmaktadır. Bize bu olanakları sağlayan Akhisar Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz? dedi.

Sanatseverlerin şehre büyük katkı sağladığını ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise yaptığı açıklamada; ?burada yapılan çalışmaları gerçekten çok değerli ve anlamlı buluyoruz. Buradaki bu çalışmalar şehrimizi her anlamda zenginleştiriyor. Özellikle hanımefendilerin bu işle iştirak etmeleri beni çok mutlu ediyor, gerçekten bu çalışmalar çok değerli ve anlamlı. Biz her geldiğimizde yeni bir şey öğreniyoruz, bize yeni şeyler katıyor ve şehrimize de yeni şeyler katılıyor. Sizler gerçekten bu şehir için çok önemli işler yapıyorsunuz? dedi.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK