BELEDİYENİN TASARRUF TEDBİRİ SONUÇ VERDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptıkları tasarruf tedbirleri sonucunda Akhisar Belediyesi´nin 6 milyon 246 bin TL kâra geçtiğini sosyal medya açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu


Gündem 11.01.2020 12:09:36 1386 0

BELEDİYENİN TASARRUF TEDBİRİ SONUÇ VERDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptıkları tasarruf tedbirleri sonucunda Akhisar Belediyesi´nin 6 milyon 246 bin TL kâra geçtiğini sosyal medya açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Göreve geldiği günden bu yana şeffaf belediyecilik anlayışını benimsediğini ve bu doğrultuda hareket edeceklerini söyleyen Dutlulu, bunu destekler nitelikte sosyal medya paylaşımı yaptı. Yaptığı paylaşımda ?1 Ocak itibariyle yaptığımız tasarruf tedbirleri sonucunda belediyemizi 6 milyon 246 bin TL kâra geçirdik. Devraldığımız 51 milyon 858 bin TL borcu ise 45 milyonun altına düşürdük.? diyen belediye başkanı ek olarak ?Tasarruf yaparken bir yandan da işçilerimizin önceki dönemden kalan tüm borçlarını ödedik ve bunların hepsini sadece 9 ayda yaptık. Şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği halkımıza saygı ile duyururuz.? ifadelerine yer verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN TRAFİK PARK ALANI

Başkan Dutlulu ve yardımcılarının düzenledikleri ve katılım gösterdikleri ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?ne yönelik kahvaltıda yerel ve ulusal basın mensuplarına yaptıkları kısa açıklama ile kamuoyuna, çocukların bisiklet sürmeyi öğrenmeleri ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için gölet bünyesinde bir alana trafik park alanı yapacaklarını ilk kez duyurdular. Görev süresinde 6 park alanı oluşturan mevcut belediye bu yöndeki çalışmalarının henüz bitmediği mesajını verdi.

DUTLULU ?Kazanan daima Mustafa Kemal Atatürk´ün Cumhuriyet Halk Partisi´dir.?

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 12 Ocak Pazar günü gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Kongresinde adaylığını ilan eden İsmail Fikirli ve Umut Çavuş´a yaptığı sosyal medya paylaşımıyla başarılar diledi. Dutlulu yaptığı paylaşımda ?12 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Kongremizde aday olan Sayın İsmail Fikirli´ye ve Sayın Umut Çavuş´a başarılar dilerim. Bu demokratik yarışın kaybedeni yoktur. Kazanan daima Mustafa Kemal Atatürk´ün Cumhuriyet Halk Partisi´dir.? ifadelerini kullandı.





Haber Kaynak : HABER MERKEZİ