Bendevi Palandökenin Akhisar´da Esnaf Ziyareti Yaptı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandökenin Manisa ve çevresinde gerçekleştirmesi gereken bir takım toplantılar ve katılacağı iftar yemeği programı için Manisaya geldi.


9.06.2017 02:15:26 978 0

Bendevi Palandökenin Akhisar´da Esnaf Ziyareti  Yaptı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandökenin Manisa ve çevresinde gerçekleştirmesi gereken bir takım toplantılar ve katılacağı iftar yemeği programı için Manisaya geldi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandökeni karşılamaya ; Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Akhisar Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara ve çeşitli oda başkanları katıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfedarasyonu Genel başkanı Palandöken  Manisa da gerçekleştirilecek olan ADAPTESK  toplantısı ve iftarına katılmadan önce Akhisar Bakkallar ve benzeri Esnaf Odası Başkanı Zafer Karayı ziyaret etti. Zafer kara ile birlikte Akhisar Esnafı hakkında istişare eden Başkan Zafer Kara ile birlikte  Akhisar esnafını gezerek hem sıkıntı ve sorunlarını dinledi hemde alışveri yaptı. Yapılan ziyaretlerden sonra tekrar Başkan Zafer karadan bilgi alan  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken Manisada düzenlenecek olan esnafı geliştirme projesi olarak bilinen ADAPTESK  (Esnafın yeni gelişmelere ayak uydurma proğramı) toplantısı ve iftrına katılmak üzere Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Odası Başkanı Zafer Kara ile birlikte Manisa Anemaon otele hareket etti. Zafer Kara´da  kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Türkiye esnaf ve sanâtkarlar Konfederasyonu genel başkanımız Bendevi Palandöken´in Akhisar bakkallar odasını ziyaret edip istişareler de bulunması ve esnaf ziyareti bizim için çok önemli bir durum. Akhisar Bakkallar odasının ne seviyeye ulaştıgının en açık göstergesidir. Odamızı ve esnaflarımıza ziyarette bulunan  Genel başkanımız  Bendevi Palandöken ve Manisa Esnaf odaları birliği başkanımız Hasan Geriter´e teşekkür ederim? dedi.

 

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK