BİRKEZ DAHA AKHİSAR !!!

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op Dr Tibet KOYUNCU ve Akhisar ilçesi Akselendi mahallesi Aile Hekimi Dr Ali Derviş Manisa ilinde yılın doktoru ödüllerine layık görüldü.


Sağlık 18.03.2019 21:05:12 1935 0

BİRKEZ DAHA AKHİSAR !!!

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op Dr Tibet KOYUNCU ve  Akhisar ilçesi Akselendi mahallesi Aile Hekimi Dr Ali Derviş Manisa ilinde yılın doktoru ödüllerine layık görüldü. 

Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde geleneksel olarak her yıl kendi illerinde sağlık çalışmalarına katkı , sağlık hizmeti sunumunda özveri ve duyarlılıklarını dikkate alarak ? yılın doktorunu? belirliyor. 

Manisa ilini temsilen seçilen yılın doktorları , ödüllerini , Ankara´ da , Manisa İl Sağlık Müdürü Dr Necip Yemenici´ nin de katıldığı 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca´nın elinden aldı.

Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Dr Selin Köksal ve Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Erol Karaca , başarılı doktorları makamlarında kabul  ederek tebrik ettiler. 

Aynı zamanda Genel Cerrahi branşında da ihtisas yapmış olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op Dr Tibet Koyuncu ? Anne Dostu Hastane çalışmalarıyla , suda doğum alanındaki katkılarıyla, makul primer sezeryan oranlarıyla, kolposkopi yöntemi kullanarak  rahim ağzı kanserlerinin erken tanısındaki çalışmalarıyla , yaptığı başarılı kapalı kadın doğum ameliyatlarıyla , kısırlık tanısında histerosalpingografi çekimi  uygulamalarıyla  ; Aile Hekimi Dr Ali Derviş´ te  ? Kızamık hastalığının tespiti ve eradikasyonu ?ile ilgili göçmenleri de kapsayan sahadaki fedakar  çalışmalarıyla ödüle layık görüldüler.  2015 yılında da Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op Dr : Hasan Hüseyin Ersoy yılın  doktoru, 2017 yılında  Hemşire Özlem Ölmez yılın hemşiresi,2018 yılında Ayşe Demirtaş, yılın ebesi ödülünü Akhisar´ımıza getirmişlerdi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ