‘Bir Tuğla da Sen Koy'

Akhisar AKSEK Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehibilitasyon derneğinin ikinci toplantısı 11 Mart 2015 de derneğinin çatısı altında gerçekleşti.


Eğitim 13.03.2015 13:45:18 2015 0

‘Bir Tuğla da Sen Koy

Akhisar AKSEK Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehibilitasyon derneğinin ikinci toplantısı 11 Mart 2015 de derneğinin çatısı altında gerçekleşti. Yönetim kurulunun Şubat ayında vermiş olduğu kararla her ay değerlendirme, progamlama ve istikrarlı vizyon çalışmaları devam etmekte.

‘Engelsiz Akhisar' diye yola çıkan yönetim Kurulu ‘Bir Tuğla da sen koy' sloganı ile vizyonuna ve misyonuna devam ediyor. Yeni okulu bir an önce bitirip daha fazla engellilere hizmet vermek için çalışan Kurul,  okulun her detayı ile kendisi ilgileniyor. Basılan kartvizitlerle daha fazla yardımsever insanımıza ulaşmayı hedeflerken, bu anlamlı yardımlaşmanın en büyük örneğini de ilk bağışlarını yaparak Yönetim Kurulundan Sabri Kalender ve Orhan Alkın sergiledi. Bağışda bulunan hayırsever insanlarımızın en değer verdiği bir isimle okulumuzda yerini alacak ve ölümsüzleştirilecek. Sizler de bir Tuğla koymaya yardımcı olun, engellilerimize rahat bir yaşam sunmak için hep beraber çalışalım.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ